Haberler

Dha Ankara Erdoğan: Çıtamızın Asgari Şu Olması Lazım; Yeni Anayasayı Tesis Edebilecek Bir...

"15'inden SONRA İSTİFA ETMEK ZORUNDADIR.

"15'inden SONRA İSTİFA ETMEK ZORUNDADIR.' YA GİT İŞİNE BAK YA"

Şimdi diyorlar ki '15'inden sonra istifa etmek zorundadır.' ya git işine bak ya. Bunlar kılavuzu filan kaybettikleri için ne yapacaklarını bilmiyorlar. Geçen akşam işte, eski Yargıtay başkanlarından bir tanesi akıllar veriyor. ya sen çok akıllar verdin bu ülkede. Verdiğin akılların hiçbirisi tutmadı. Bunlarda gerileme de başladı. Bunlar bir zaman partinin genel başkanlığından benim çekilmemi istiyorlardı. Güya Yargıtay Başkanı. Bunun için de adımlar attılar tabi hiç biri tutmadı. Şimdi de bunların kılavuzları bunlar oldu. Çıkıp şu anda Yargıtay Başsavcılığına müracaat etmek suretiyle, CHP'nn halinde bu. ya AYM'nin kapısına, ya Yargıtay'ın kapısına kamp kurmuşlar. Acaba buralardan ne netice elde edebiliriz? ya sen milletten netice almadığın sürece buralardan netice alamazsın. İşte buyrun yerel seçimlerde de Ankara'da kaybettiler. Aynen bunlar da teyo pehlivan gibi. Doymuyorlar. En sonunda Anayasa Mahkemesi'ne de götürdüler. Yok olmadı, biz AİHM'e de gideceğiz. Bu işin güzergahını da bilmiyorlar. Mantık bu. Hep kafaları bulandırmak. Biz yolumuza aynı kararlılıkla devam edelim" diye kaydetti.

"BU İNANÇLA ÇALIŞMALIYIZ"

Erdoğan, katıldığı son il başkanları toplantısı olduğunu söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü; "İnşallah 27'sinde seçilecek genel başkanımızla, başbakanımızla birlikte yeni süreci çok daha farklı bir heyecanla sürdüreceğinize inanıyorum. ve 2015 seçimleri için daha önce bir şeyler söylemiştim. 'Cumhurbaşkanlığı seçimi 2015 seçimlerinin işaret fişeği olacak' demiştim. Bizim çıtamızın asgari şu olması lazım; yeni Anayasayı tesis edebilecek bir parlamento çoğunluğa biz sahip olmalıyız. Bu inançla çalışmalıyız. Buradan taviz vereceğinize ben de inanmıyorum. Zaten süratle yoğun şekilde inanıyorum ki yeni genel başkanımızla birlikte, beldeler, iller, ilçeler bütün bu seçimler 2015 seçimlerine kadar bitecek. Olağan büyük kongre 2015 seçimlerinden sonra yapılacaktır. Buralardan da, daha güçlü bir şekilde, hücreler tazelenmiş olarak teşkilatımız çıkacaktır."

DHA FEED'TEN CANLI OLARAK YAYINLANDI

ANKARA,(DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anayasa Mahkemesi Yargıtay Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title