Haberler

Dha Ankara - 4 Kişiyi Öldüren Sanık: 'Allah'tan Kork, Yalan Söyleme'

ANKARA Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Fizik Tedavi Bölümü'ndeki eczanede 4 iş arkadaşını öldürmek suçlamasıyla tutuklanan Enver Türkmen'in yargılandığı davanın ikinci duruşması Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

ANKARA Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Fizik Tedavi Bölümü'ndeki eczanede 4 iş arkadaşını öldürmek suçlamasıyla tutuklanan Enver Türkmen'in yargılandığı davanın ikinci duruşması Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Sanık Türkmen, duruşmada dinlenen tanığa, "Yalan söylüyor. Allah'tan kork, yalan söyleme" diye tepki gösterdi.

Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmaya 4 kez tasarlayarak adam öldürmek ve ruhsatsız silah bulundurmak suçundan yargılanan tutuklu sanık Enver Türkmen, olayda yaşamını yitiren eczacılar İlknur Yüce, Hikmet Türk, Gürsu Ulaşan ve Özler Kiriş'in yakınları ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada katılma taleplerini alan mahkeme, sanık ve ölen 4 kişi ile aynı yerde çalışan Gökhan Kutlu ve İrfan Öztaş'ı dinledi.

"SORUŞTURMA SONUCU ECZANEDEN GÖNDERİLİRSEM ADAMI MERMİ MANYAĞI YAPARIM"

Tanık İrfan Öztaş, 1998 yılından beri hastanede memur olarak çalıştığını belirterek, "Sanık Enver Türkmen de o tarihten beri çalışmaktadır. Maktul eczacılar olaydan 3-4 yıl önce hastaneye geldiler. Eczanenin sorumlusu eczacı Ayhan Alıç'tır. Ancak 2-3 yıldır Alıç'ın verdiği sözlü yetkiden dolayı Enver Türkmen eczanenin tek sorumlusu gibi davranmaktaydı. Sanık personele karşı hakaret ve tehditli konuşurdu. Bu nedenle olaydan 4-5 ay kadar önce maktul Gürsu Ulaşan, Türkmen'in personele karşı iyi davranması yönünde uyardı. Bunun üzerine Enver Türkmen masaya yumruğunu vurarak, 'sen kimsin, kim oluyorsun' gibi bir söz söyledi. Bu olaydan dolayı tutanak tutuldu ve Enver Türkmen hakkında idari soruşturma açıldı" dedi.

Bu soruşturmada da ifade verdiğini belirten tanık Öztaş," İfademden sonra çalıştığım odada bu olayı konuşurken, 5 Mayıs 2016'da sanık Türkmen, 'Ben bu soruşturma sonucunda eczaneden gönderilirsem adamı mermi manyağı yaparım, 4-5 çapulcuya meydanı bırakmam' dedi. Bu olaydan yaklaşık bir hafta sonra da sanık beni tehdit etti, ben de şikayetçi oldum" diye konuştu.

ÖLENLERİN YAKINLARINDAN SANIĞIN SÖZLERİNE TEPKİ

Bu sırada söz alan sanık Enver Türkmen, tanık İrfan Öztaş'a bazı sorular sordu. Sanıkla tanık arasında karşılıklı konuşma sırasında, Enver Türkmen," Yalan söylüyor. Allahtan kork, yalan söyleme" şeklinde konuştu. Bunun üzerine salondakiler sanığa tepki gösterdi. Mahkeme tutanaklarına geçmeyen bu tartışma sırasında izleyiciler arasında, "Sen Allahtan korktun onun için mi 4 kişiyi öldürdün" şeklinde sözler söylendi.

Tanıkları dinlenilmesinin ardından taraf avukatların taleplerini alan mahkeme, belirlenen bazı tanıkların dinlenmesi için duruşmayı 26 Aralık 2016'ya erteledi.

Görüntü Dökümü

--------------------

-

//////

24 - 25 HAZİRAN 2016

Olay yerinden görüntü

Cenaze töreninden görüntüler

Haber: Özkan ARSLAN/ANKARA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özler Gürsu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title