Haberler

Ceyhan Belediyespor'da İmza Şov

Güncelleme:

Ceyhan Belediyespor, önümüzdeki sezon için anlaşmaya vardığı oyuncularla toplu imza töreni gerçekleştirdi.

Ceyhan Belediyesi Meclis Salonu'ndaki imza törenine Ceyhan Belediye ve Ceyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Sözlü, Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, Asbaşkan Haki Buhari, Genel Menajer Fatih Yücel, Genel Muhasip İlbars Alpman, Belediye Meclis Üyesi Ali Uzel ve Antrenör Atilla Keskin de katılırken, Ceyda Sinan, Hülya Özkan ve Asena Yalçın ile sözleşme yenilendi. Fenerbahçe'den Emel Türkyılmaz ve Orduspor'dan Arzu Akay'la da 1 yıllık sözleşme imzalandı.

"BAŞARILI BİR GRAFİK ÇİZECEĞİZ"

Sezon öncesi anlaşmaya vardıkları sporcularla toplu imza töreni gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Sözlü, "İnşallah sporcularımızın ve teknik ekibimizin bir aile ortamında, dayanışma içersinde birlikte çalışmaları sayesinde ligde başarılı bir grafik çizeceğiz. Yabancı sporcularımızın da katılımıyla ekibimiz tam takım olarak çalışmalarına başlamış olacaktır. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Avrupa'nın en önemli liglerinden biridir. Ceyhan Belediyespor da Türkiye Ligi'nin kaliteli ekiplerinden biridir. Ben oyuncularıma ve teknik ekibime güveniyorum" diye konuştu.

Kaptan Ceyda Sinan ise, "Ceyhan Belediyespor olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da formamızın hakkını verip elimizden geleni yapacağız. Yabancı oyuncu arkadaşlarımızın da katılımıyla çok sıkı çalışıp belirlenen hedeflere ulaşmak istiyoruz." dedi.

İmza atan sporculardan Hülya Özkan, Arzu Akay, Asena Yalçın ve Emel Türkyılmaz ise iyi bir sezon geçirmek istediklerini ve Ceyhan'ı hak ettiği yere getirmek için uğraşacaklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ceyhan Belediyespor Emel Türkyılmaz Hüseyin Sözlü Hülya Özkan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title