Haberler

DGP İstanbul İl Başkanı, İdris Bal'a Mesaj Gönderip İstifa Etti

Güncelleme:

DGP İstanbul İl Başkanı Ferhat Arslan, genel başkan İdris Bal'ın kuruluş ilkelerine aykırı hareket edip gerçekleri konuşmadığını söyleyerek partiden istifa etti.

Demokratik Gelişim Partisi (DGP) İstanbul İl Başkanı Ferhat Arslan, istifa etti. Arslan istifasına gerekçe olarak da Genel Başkan İdris Bal'ın partisinin kuruluş amacına aykırı hareket etmesini ve gerçeklerden uzak olmasını gösterdi.

"YOLLARIMI AYIRIYORUM"

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, DGP'nin kuruluş ilkeleri ışığında bir süre önce demokrasiye, vatana ve millete hizmet amacıyla çıktığı yolda partinin Genel Başkanı İdris Bal ile yolunu ayırma kararı aldığını belirtti.

"GERÇEĞE AYKIRI KONUŞUYOR"

Arslan kararında, İdris Bal'ın partinin kuruluş ilkelerine aykırı hareket etmesi, seçim ittifakına karşı çıkması ve gerçeğe aykırı beyanlarda bulunmasının etkili olduğunu bildirdi.

"İDRİS BAL, GİDİNCE GERİ DÖNECEĞİM"

Arslan, "Yukarıda açıkça ifade ettiğim nedenlerden dolayı il başkanlığından istifa ediyorum. İdris Bal, Demokratik Gelişim Partisinden gittiği gün, partime geri döneceğim. Milletimize ve vatanımıza hizmet amacıyla çıktığımız kutsal yolculukta partimin emrinde olacağım."

Kaynak: AA / Güncel

Demokratik Gelişim Partisi İdris Bal İstanbul Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (19)

mert insanmobilWeb@haberler.com:

Ak partiyle secilmek koloydi hainlik yapan bal bal gibi ezildi ne partisi kaldi ne itibari darasi tum hainlere

36
25
yanıtYanıtla
MANİSALI:

Yalacının mumu yatsıya kadar.

31
15
yanıtYanıtla
?:

İDRİS BEN ANLAMADIM SİZİ SEN PARELELCİSİN, AMA PARELEL SENİ NEDEN DESTEKLEMİYOR, GİZLİCE AKP, MHP VE CHP DEN ADAY OLUYOR PARELELCİLER YİNE NE İŞLER ÇEVİRİYORSUNUZ PARELELCİ ARKADAŞLARIM AÇIKLAYINDA BİLELİM

22
16
yanıtYanıtla
ali olgun:

7 hazirana az kaldı sıkın dişlerinizi az kaldı meclis bu fukaradan kurtulmaya çok yaklaştı biraz daha sabır edin sıkın karnınızı söz söylemeyin dayanın sancılarına çooooook az kaldı. o da normal vatandaş olacak normal.

33
3
yanıtYanıtla
Ali Deliveli07:

Adamın kurduğu parti için partim diyor, bu haşhaşilerin hepsi kafayı yemiş, tütsülü kafalar, dumanlı rüyalar.

17
14
yanıtYanıtla
tabela partisi:

bu adamda ayrı bir vaka nereye gitse arkasında 3-5 kişi onlarda görevli utanmadan nutuk atıyor ne günlere kaldık.

15
13
yanıtYanıtla
cem:

bu adam tam bir hain

10
7
yanıtYanıtla
Nafiye paknamobilWeb@haberler.com:

ferhat bey ne zaman il başkanı olduda acaba istifa etti resmi olarak bir tane il başkanı vardı oda ismail günerdir kafasına göre ferhat bey il başkanı oldu ilçe başkanlarını görevden aldığını beyan etti bı saçmalıklarla idris beyi karalayamaZsınız madem İdris Baldan memnun değilsin sayın ferhat neden dgp milletvekilliği adaylığı koyup basına verdin saçma

7
8
yanıtYanıtla
Besbelli:

Vekillik bitince Pensilvanyadaki seçimlere katılırsın artık. burda sana ne iş ne aş koklatırlar. Dost dediklerin bıyıkları traş etti tanınmamak için.

11
2
yanıtYanıtla
...:

ne o istanbul başkanınıza himmet ödemek, bank asyaya para yatırmak zor mu geldi. . .

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title