Haberler

CHP'li Ağbaba: TSİP ve DHP'nin İhsanoğlu'nu Desteklemesi Önemliydi

Güncelleme:

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Devrimci Halk Partisi ve Türkiye Sosyalist İşçi Partisi'nin desteklemesinin önemli olduğunu belirterek, "Umarım ilk turda sonuç alırız" dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Devrimci Halk Partisi Genel Başkanı Ömer Gürcan ve Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Genel Başkanı Turgut Koçak ile birlikte Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin basın açıklaması yaptı. Koçak, Türkiye'nin çok önemli günlerden geçtiğini belirterek, "Bu ülkenin insanlarının küçük de olsa bir zafere gereksinimi vardır. Bu zafer ben inanıyorum Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazanılacak. Arkası da gelecektir" diye konuştu.

Devrimci Halk Partisi Genel Başkanı Gürcan ise "Devrimci Halk Partisi olarak CHP, MHP ve diğer partilerin ortak adayını destekliyoruz. Devrimci halk Partisi olarak da bu hareketi destekliyoruz" dedi.

Ağbaba, "İki önemli eski sol partinin desteklemesi bizim açımızdan önemli. Umarım, ilk turda sonuç alırız" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Veli Ağbaba Ömer Gürcan Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

düşünür:

Bu zamana kadar akpye oy verdim ama artık anladım ki akpnin dindarlığı sadece göstermelik,oyum İhsanoğlu''na.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title