Haberler

Devrilen Traktörünün Altında 2.5 Saat Kurtarılmayı Bekledi

Güncelleme:

İzmir'in Kınık İlçesi'nde devrilen traktörünün altında kalan 66 yaşındaki Cavit Oral, bulunduğu yerden 2.5 saat sonra feryatlarını duyan bir çobanın yardımıyla kurtuldu.

İzmir'in Kınık İlçesi'nde devrilen traktörünün altında kalan 66 yaşındaki Cavit Oral, yardım feryatlarını duyan bir çobanın haber vermesi üzerine gelen jandarma ekipleri tarafından ağır yaralı olarak kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı.

2.5 SAAT SONRA SESİNİ DUYURABİLDİ

Kınık'ın bir süre önce mahalleye dönüştürülen Değirmencieli Köyü'ndeki tarlasından saat 15.30 sıralarında, 35 ET 749 plakalı traktörüyle evine dönmek üzere yola çıkan Cavit Oral, mezarlık Mevkisi'ne geldiğinde, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan traktör devrildi. Traktörün altında kalan Oral, cebindeki cep telefonuna ulaşmayı başaramayınca, sesini duyurabilmek için yardım istedi. 2.5 saat sonra Oral, bölgede sürüsünü otlatan bir çobana sesini duyurabildi.

JANDARMA TRAKTÖRÜN ALTINDAN KURTARDI

Çoban, durumu jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine ilk ulaşan jandarma ekipleri, itfaiyeyi beklemeden Oral'ı traktörün altından kurtardı. Jandarmalar üzerlerindeki montlarını çıkartıp, üşümemesi için yerde acı içinde yatan Oral'ın üzerine örttü. Bu sırada gelen ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Oral, tedaviye alındı. Oral'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kınık İzmir Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

vatan sever:

işte benim vatan evladım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title