Haberler

Devrilen Traktörün Altında Kalan Çiftçi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Edirne'de tarlasını süren Enver Balaban isimli vatandaş, traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti.

Edirne'nin Keşan ilçesi Mecidiye köyünde tarlasını süren 66 yaşındaki Enver Balaban isimli vatandaş traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti.

TARLAYI SÜRMEK İÇİN EVDEN ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, traktörünün frenlerinde arıza olan ve tamir edilmesi için usta çağıran Enver Balaban (66), yakınlarının tüm uyarılarına aldırış etmeyerek 22 FL 976 plakalı traktörü ile Süleyman Tarla Koru mevkiindeki tarlasını sürmek üzere evden ayrıldı.

TRAKTÖRÜN DEVRİLDİĞİ GÖRÜLDÜ

Bir süre sonra traktörü tamir etmek için usta geldi ancak Balaban'ın cep telefonunu aramasına rağmen ulaşamadı. Aynı mevkide bulunan tarlasına giden Mecidiye köyünden bir vatandaş, Balaban'ın traktörünün devrildiğini ve altında ezilmiş olduğunu gördü.

OTOPSİ YAPILACAK

Vatandaş, hemen yakınlarına, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Enver Balaban'ın öldüğünü belirledi. Jandarma olay yerinde güvenlik önlemi alırken, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kaza kırım aracı, traktörü kaldırmak üzere vinç ve cenaze aracı da olay yerine çağırıldı. Traktör vinçle kaldırılırken, Enver Balaban'ın cenazesi nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Sinan Yüksel'in incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cenaze, daha sonra otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Enver Balaban'ın tarlasını sürerken traktörünün freninin arızalı olması nedeniyle yamaç olan tarlada hızını kesemeyip devrildiği tahmin ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mecidiye Balaban Keşan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title