Haberler

Üniversite Öğrencisi Devrilen Standın Altından Mucize Eseri Kurtuldu

Güncelleme:

Öğrencilerinin defilesi sırasında meydana gelen korkunç kazada bir mucize yaşandı. Üzerine metal ışık düzeneği devrilen genç, kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Hindistan'ın Delhi şehrinin güneyinde bulunan Deshbandhu Koleji'nde geçtiğimiz salı günü 'Sabrang Festivali' sebebiyle düzenlenen defilede 22 yaşındaki Delhi Üniversitesi öğrencisi Utkarsh Dahiya'nın podyumda yürürken üzerine metal ışık düzeneği devrildi. Işık standının altında kalan Dahiya, mucize eseri kazadan yaralı olarak kurtuldu.

BURUN KEMİĞİNDE HASAR VAR

Kaza sonrası acilen Noida ilçesinde bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Dahiya, tedavi altına alındı. Basına açıklama yapan amca Sahdev Singh, yeğeninin burun kemiğinde ciddi hasar meydana geldiğini ifade etti.

OKUL "KUSURUMUZ YOK" DEDİ

Defilenin düzenlendiği Deshbandhu Koleji yetkilileri kazada kendilerinin bir kusurunun bulunmadığını belirtti. Deshbandhu Koleji müdürü Ajay Kumar Arora, basına yaptığı açıklamada; "Kaza geçiren öğrenciyi acilen hastaneye kaldırdık. Polisi yaşanan kazadan haberdar ettik. Kazanın nasıl meydana geldiğini bizlerde anlamaya çalışıyoruz. Okulumuzun, festivalde yaşanan kazada, lojistik düzenlemelerde herhangi bir rolü bulunmamaktadır. Defile için kullanılan ışık ve sahne seti, festival düzenlemeleri için anlaşmalı organizatör firma tarafından temin edilmiştir" sözleriyle durumu ifade etti.


SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay sonrası resmi soruşturma açıldığını belirten polis müfettişi MS Randhawa, organizatörlerin yaşanan kaza sonrasında sorguya alındığını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Delhi Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title