Haberler

Devrilen Otomobilin Sürücüsü Öldü, Kızı Yaralandı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde kontrolden çıkıp su kanalına devrilen otomobilin sürücüsü 42 yaşındaki sürücü Yalçın Yavuzer hayatını kaybetti, 18 yaşındaki kızı Emel Yavuzer ise yaralandı.

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde kontrolden çıkıp su kanalına devrilen otomobilin sürücüsü 42 yaşındaki sürücü Yalçın Yavuzer hayatını kaybetti, 18 yaşındaki kızı Emel Yavuzer ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 16.30 sıralarında Yazırlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Nazilli Belediyesi'nde temizlik işleri kadrosunda çaycı olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Yalçın Yavuzer, yönetimindeki 09 PG 900 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetti. Savrulan otomobil, su kanalına devrildi. Kazada, sürücü Yalçın Yavuzer olay yerinde hayatını kaybederken, kızı Emel ise yaralandı.

Yaralı Emel Yavuzer, olay yerine sevk edilen ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yalçın Yavuzer'in cansız bedeni ise savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.

Bu arada, kazanın ardından olay yerine gelen Nazilli Belediye Başkanı MPH'li Haluk Alıcık, yetkililerden bilgi aldı.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazilli Aydın 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title