Haberler

Devrien Traktör Altından 4 Saat Sonra Yaralı Kurtarıldı

TEKİRDAĞ'ın Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Kılavuzlu Köyü'nde devrilen traktör altında ağır yaralanan 72 yaşındaki Hasan Orhan, 4 saat sonra kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

TEKİRDAĞ'ın Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Kılavuzlu Köyü'nde devrilen traktör altında ağır yaralanan 72 yaşındaki Hasan Orhan, 4 saat sonra kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

Olay, bu sabah saatlerinde Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Kılavuzlu Köyü'ndeki bir tarlada meydana geldi. Çiftçi Hasan Orhan, traktörü ile köye 3 kilometre uzaklıkta bulunan tarlasını sürerken traktör 2 metrelik şarampole devrildi. Traktör altında kol bacakları kırılan Hasan Orhan, uzun süre kimseye sesini duyuramadı.

Yoldan geçen çobanın kazadan 4 saat sonra traktörün devrildiğini görüp haber vermesi üzerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, Hasan Orhan'ı traktör altından çıkarıp ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı. Tedaviye alınan Orhan'ın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

- Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleymanpaşa Tekirdağ 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title