Haberler

Devrekli Emeklilere İndirimli Kargo

Devrek Emekliler Derneği ile bir kargo firması arasında imzalanan protokol ile üyeler yüzde 60’a varan indirimle kargolarını daha ucuza gönderebilecek.

Devrek Emekliler Derneği ile bir kargo firması arasında imzalanan protokol ile üyeler yüzde 60'a varan indirimle kargolarını daha ucuza gönderebilecek.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan Devrek Emekliler Derneği ile kargı firması Acente Müdürü Nuri Bozkurt arasında imzalanan protokol ile dernek üyelerinin kargolarını daha ucuz bir şekilde göndermeleri için imkan sağlandı. Emekliler Derneği'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Devrek Emekliler Derneği Başkanı Hilmi Dede, "Emekli vatandaşlarımızın en büyük maliyetlerinden birisi ticarette kargo masraflarıdır. Bu anlamda maliyetlerini asgariye indirmek için kargo şirketi ile anlaşarak Devrekli emeklilerimize bu imkandan faydalanması için gerekli çalışmayı hayata geçirmek için bir kargo şirketi ile sözleşme imzaladık. Bundan sonra odamızda kaydı bulunan üyelerimiz kargo gönderi bedellerinde ciddi anlamda indirimlerle kargolarını gönderebilecekler. Kargo maliyetleri emeklilerimiz için çok önemlidir. Bu nedenle üyelerimize indirimli kargo konusunda yardımcı olmak için girişimde bulunduk ve bu anlaşmayı kargı firması ile sağladık. Emekli üyelerimize hayırlı olsun indirimden faydalanmak isteyen emekli üyelerimiz geniş bilgiyi derneğimizden alabilir" dedi.

Devrek Acente Müdürü Nuri Bozkurt ise, "Bizler Kargo şirketi olarak emekliye büyük önem vermekteyiz. 2015 yılından itibari ile Devrek'te faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Devrek Emekliler Derneği ile anlaşma neticesinde emeklilerimize kod numarası verilecek ve kargo ücretlerinden yaklaşık yüzde 60 civarında indirim sağlanacaktır" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Emekliler Derneği Başkanı Hilmi Dede ile Kargo firması Acente Müdürü Nuri Bozkurt arasında protokol imzalandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Devrek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title