Haberler

Devrek Tso'dan Polis ve Askere Anlamlı Ziyaret

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi polis ve askere nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi polis ve askere nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı İlkin Taşçı ve TSO Başkanı Ertan Civak nezaretinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Devrek, Gökçebey ve Çaydeğirmeni'nde bulunan polis ve jandarma birliklerine heyet halinde ziyarette bulundular. İlk olarak Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden heyet burada Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu ile görüştü. Bölgede görev yapan polis ve askerlere gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bilgi veren TSO Meclis Başkanı İlkin Taşçı, şöyle dedi:

"Son günlerde ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik terör eylemleri ile aramızdan ayrılan ve şehadet mertebesine ulaşan masum asker, polis ve sivil vatandaşımıza şahsınızda Allah'tan rahmet, gazilerimize ve yaralı vatandaşlarımıza odamız yönetimi olarak acil şifalar diliyoruz. Ortak acımız çok derin ve çok yakıcıdır. Ancak bilinmelidir ki, yıkıcı ve bölücü mihraklar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Zira biz milletçe tek vücut olarak siz değerli emniyet ve ordu mensuplarımızın daima yanınızda olduğumuzu buradan belirtmek isteriz. Ulusumuzun başı sağ olsun ve hepimize geçmiş olsun temennimiz ülkemizde ki bu terör olaylarının bir an evvel sona ermesi ve huzur içinde hep birlikte el ele vererek ülkemizin ileriye gitmesi için çaba sarf etmemiz inanın çok yakında bu belalar ülkemizin başından gidecektir kimsenin bundan şüphesi olmasın."

TSO Başkanı Ertan Civak da "Zaman emperyalist ve şer güçlere karşı birlik ve beraber olma zamanıdır. Can ve mal güvenliği olmadan bir toplumun refah düzeyine ulaşması zordur. Devrek TSO olarak her zaman asker ve polisimizin yanındayız" diye konuştu.

TSO tarafından ziyaret edilen kurum amirlerine günün anısına plaket verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çaydeğirmeni Zonguldak Gökçebey Devrek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title