Haberler

Devrek'te Tso ile Banka Arasında Protokol İmzalandı

Devrek Ticaret Odası ile Yapı Kredi Bankası arasında protokol imzalandı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ile Devrek Yapı Kredi Bankası Şubesi arasında kredi protokolü anlaşması imzalandı.

Devrek Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen imza törenine bankanın Devrek Şubesi Müdürü Tekin Zorlu, Devrek TSO Başkanı Ertan Civak katıldı. Törende konuşan Tekin Zorlu, "Bu protokol ile odamıza bağlı yaklaşık 850 civarındaki firmalarımıza hem kredilerde uygun faiz oranı desteği, hem de bankamızın sunduğu ürün ve hizmetlerdeki ücretlerde de indirim desteği vermiş olacağız. Başkanımız Ertan beyin öncülüğünde Devrek Ticaret Sanayi Odasına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Devrek TSO Başkanı Ertan Civak ise, "Gerek Devrek'te, gerekse Gökçebey'de odamıza üye 850 firma bulunuyor. Yapılan protokol anlaşmasıyla özellikle kredi anlamında firmalarımıza bankamız gerekli her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etmişlerdir. İnşallah bu protokol anlaşmasından sonra firmaların daha rahat bir nefes alacaklarını ümit ediyor, yapılan anlaşmanın odamıza, firmalarımıza ve bankamıza tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum " diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yapı Kredi Bankası Zonguldak Devrek Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title