Haberler

Devrek'te Futbolculara Kahvaltı Ödülü

Devrek'te bir halı saha sahibi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon takıma çeşitli hediyelerin yanı sıra halı saha firması sahibi tarafından kahvaltı ödülü verildi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Odabaşı Halı Saha Tesisleri sponsorluğu tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ve bundan bir süre önce Devrek'te futbol oynarken kalp krizi geçirmesi nedenliye hayatını kaybeden Özcan Cinoğlu anısına düzenlenen futbol turnuvasında elemelerde şampiyon olan takım çeşitli hediyelerin yanı sıra firma sahibi Özkan Odabaşı tarafından sabah kahvaltısı ile ödüllendirildi. Devrek'te 22 gün evvel başlayan ve a.b.c. olmak üzere 3 gruptan oluşan ve 14 takım ile başlanan turnuva sonunda final maçına çıkan 12. Adam Taraftar Spor Kulübü ile Kayaaltı Kömürcülük Spor Kulübü oynadığı final maçında şampiyon olan Kayaaltı Spor Kulübü'ne Odabaş Halı Saha Tesisleri sahibi Özkan Odabaş tarafından çeşitli hediyelerin yanı sıra Devrek Yaşam Park Tesislerinde kahvaltı ödülü verildi.

Kahvaltı öncesinde şampiyon olan takıma kupayı veren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Öncelikle firma sahibi Özkan kardeşimizi düzenlediği etkinlik için tebrik ediyorum. Bu tür etkinlikler özellikle de spor alanındaki etkinlikler gençlerimizin çeşitli kötü alışkanlardan korunmasını sağlamaktadır. Bizlerde belediye olarak kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgi veren Özkan Odabaş," Yaklaşık 22 gün evvel başladığımız futbol turnuvamızı bundan kısa bir süre önce Devrek'te futbol oynarken kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden Özcan Cinoğlu anısına düzenledik. Şimdiye kadar yapılan karlılaşmada hep dostluk ve kardeşlik kazandı buradan karşılaşmaya katılan tüm futbolcu, yönetici ve izleyicilere teşekkürlerimi sunuyorum. Şampiyon takıma firmamız tarafından çeşitli hediyelerin yanı sıra birde sabah kahvaltısı ödülü vererek etkinliğimizi sonlandırmış bulunmaktayız. İnşallah gelecek yıl bu turnuvaların devamını gerçekleştirmeyi planlıyorum ve bunu geleneksel hale getirmeyi hedefliyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Devrek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title