Haberler

Devrek'te AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

Devrek'te AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde AK Parti, genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi. Devrek Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen toplantıda Ak Parti Seçim İşlerinden AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, 24. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Başkanı Zeki Tosun, İl Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İl genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Ana Kademe ve Mahalle Temsilcileri hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından organize dilen toplantıda misafirlere hitap eden Devrek AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek,"Öncelikle salonda bulunan herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ülkemizde meydana gelen terör olaylarında hayatlarını kaybeden şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Ankara'da 5. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. İlimizden 10 delege ile kongreye iştirak ettik. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu bizlere çok güzel mesajlar verdi ve bu mesajlarla bütün kademelerimize 1 Kasım da yapılacak olan seçimler de gerekenin kusursuz bir şekilde yapılacağının da mesajını almış bulunmaktayız. İnşallah geçtiğimiz seçimlerde ilçemizde yüzde ellileri elde etmiştik ama bu seçimde bunun çok çok üzerinde oylar alarak partimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koyacağız inşallah bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Geçen Ramazan Bayramı arifesinde yaşadığımız bir heyelan hadisi meydana gelmişti ilçemizde hemen olayın ardından ilçe Kaymakamımız Yakup Güney, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci ve tüm parti birimlerimiz başta olmak üzere olay yerindeydik ve hemen durumu Ankara'ya bildirerek akabinde tüm yetkililer ilçemize gelerek olaya müdahil oldular ve şu anda heyelanla ilgili çalışmalar sıkı ve kontrollü bir şekilde devam etmektedir. Bizi sevindiren taraf meydana gelen olayda can kaybı yaşanmamasıydı. Bizi üzen taraf ilçemizde ev sahiplerinin heyelanı fırsat bilerek fahiş fiyatlara kadar yükseltilen kiralar ile evlerini kiraya vermeleri bir fırsatçılık olayını akla getirmektedir. Fırsatçılığını asla ilçemize yakışmadığını buradan beyan etmek istiyorum. Hep bir yürek, hep bir bilek olmadığımız sürece sıkıntıların artacağını da belirtmek isterim lütfen sağduyulu olarak olaylara yaklaşalım Bizler tüm kademelerimiz ile çalışmalarımıza devam benim bu teşkilattan isteğim ediyoruz. Eserler dikilir, eserlere insanlar bakar. Bizler dostlukları eser bırakmak istiyoruz. Kardeşliği sere bırakmak istiyoruz. Birlik ve beraberliği eser bırakmak istiyoruz. Yüzde ısrar etme doksan da olur, insan dediğinde noksanda olur. Hepinize tekrar selam ve sevgilerimi iletiyorum" diye konuştu.

Toplantıda söz alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise, "Ülkemizde bir hükümet boşluğu var gibi görünüyor ama böyle bir şey söz konusu bile değil. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde yeniden başarıyı yakalayacağız ve bundan evvel kaybettiğimiz oyları geri alarak yeniden tek başına iktidar olacağız" dedi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi," Önümüzde yeniden bir seçim var. Esasen yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, 7 Haziran akşamı sandıktan tek başına çıkamayınca o akşamda Devlet Bahçeli'nin televizyonlara çıkıp, " Biz hiç bir koalisyonda yokuz en erken ne zaman seçim olacaksa o zaman olsun" değdi an biz 1 Kasımı ön görmüştük buda erken seçimin habercisiydi. Çünkü koalisyona en yakın parti MHP idi bu olasılık kapanınca CHP ile masaya oturuldu ama buradan da sonuç çıkmayınca sonuçta böyle bir durum ortaya çıktı. Bakıyorsunuz karşınızdaki insanlar uzlaşmasız ne koalisyona razı MHP ne de seçim hükümetine destek veriyorlar ne de başka türlü uzlaşmalara yanaşıyorlar. Bir Tuğrul Türkeş çıktı MHP'nin oyununu bozdu ben buradan Sayın Türkeş'e ve Yalçın Topçu'ya teşekkürlerimi sunuyor toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özbakır Zonguldak Ak Parti Devrek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
title