Haberler

Devrek'te 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıl dönümü vatandaşların yoğun katılımı ile büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlandı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. Yıl dönümü vatandaşların yoğun katılımı ile büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlandı.

Devrek'te Zafer Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Bulvarı Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlandı. Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından askerler ve öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.

Törene; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Yıldırım Yörük Devrek Belediye Başkan Vekili Osman Erenoğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Serkan Koparan, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muharip gaziler, askerler ve vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından Kaymakam Yakup Güney makamında protokol sırasına göre tebrikleri kabul etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Zonguldak Devrek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title