Haberler

Devrek Karşıyaka 100. Yıl İlkokulundan İlginç Proje

Devrek Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu tarafından öğrencilere yönelik ilginç bir projenin ilk adımı atıldı.

Devrek Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu tarafından öğrencilere yönelik ilginç bir projenin ilk adımı atıldı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde eğitim veren Karşıyaka İlköğretim Okulu tarafından öğrencilere yönelik 'Gök kuşağım olur musun?' adı altında bir proje hayata geçirildi. Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü, Zonguldak Kantin İşletmecileri, Esnaf Derneği, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü 'Gök Kuşağım Olur musun' projesinin ilk ayağında öğrencilere, okul idarecileri ve öğretmenler tarafından çeşitli hediyeler verildi. Düzenlenen programla ilgili bilgi veren Karşıyaka 100. Yıl İlkokulu Müdürü Abdullah Gür, "Bu Projenin amacı geleceğimiz olan çocuklarımızın okulda geçirdikleri süre zarfında, kantinlerden sağlıklı ve gelişimlerini olumlu yönde etkileyecek gıdaları tüketmelerini sağlamak, veli, öğrenci ve kantin işletmecilerini bu yöne sevk etmektir. İlimize bağlı tüm ilçelerde oluşturulan komisyonlar vasıtasıyla 16 Mayıs-10 Haziran 2016 tarihleri arasında öğrenci kantinleri, dengeli ve sağlıklı beslenmeye yönelik gıdaların satılması ile hijyenik şartlar taşıyıp taşımadıkları yönünde değerlendirmeye alınacak ve bu değerlendirme sonucunda ilk üçe giren kantin işletmecisine 'Örnek Kantinci Sertifikası' verilecektir. Bu projenin başta öğrencilerimiz olmak üzere herkese hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Programın ardından öğrencilere okul idarecileri ve öğretmenler tarafından atlama ipleri, ayran ve süt dağıtımı gerçekleştirildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Karşıyaka Zonguldak Devrek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title