Haberler

Devlet Hastanesinde Anjiyografi Cihazı Hizmete Girdi

Afyonkarahisar İl Genel Meclisinin (İGM) kararıyla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine alınan anjiyografi cihazının açılışı gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisinin (İGM) kararıyla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine alınan anjiyografi cihazının açılışı gerçekleştirildi.

Kardiyoloji Kliniğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, İGM Başkanı Salih Sel, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün ve sağlık çalışanları katıldı.

Vali Güner, törende yaptığı konuşmada, anjiyografi cihazının 1 milyon 200 bin liraya mal olduğunu, İGM'nin imkanlarının çok geniş olmadığını ancak kısıtlı şartlarda meclisin kaynağını böyle bir cihaza ayırdığını belirtti.

İGM Başkanı Sel de Afyon Konuk Evi'nin satışından elde edilen kaynakla bir okul ve bilgisayarlı anjiyografi cihazı alınmasına karar verdiklerini en iyi cihazı almaya gayret gösterdiklerini bildirdi.

Vali Güner', İl Genel Meclisi Başkanı Sel'e teşekkür plaketi verdi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Ayhan Erenoğlu Yusuf Güner Salih Sel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title