Haberler

Devlet Eski Bakanı Güzel: "Bu Milletin Devrilmesi Mümkün Değil"

– DEVLET eski Bakanı Hasan Celal Güzel, "Bu millete demokrasi bilmez, cahil falan diyenler gördüler.

– DEVLET eski Bakanı Hasan Celal Güzel, "Bu millete demokrasi bilmez, cahil falan diyenler gördüler. Bu milletin devrilmesi mümkün değil" dedi.

Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliği'nin davetlisi olarak Zonguldak'a gelen Hasan Celal Güzel, Madenci Anıtı'nda darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu'nun da yer aldığı eylemde konuşan Hasan Celal Güzel, 70 yaşında olduğunu ve 55 yılını darbelerle mücadele ederek geçirdiğini söyledi. Bu mücadelenin Çanakkale, milli mücadele ve Dumlupınar kadar önemli olduğunu ifade eden Güzel, şöyle konuştu:

"Bu millete demokrasi bilmez, cahil falan diyenler gördüler. Bu milletin devrilmesi mümkün değil. FETÖ'nün darbecilerine karşı 250 şehit verdik. Allah onlardan razı olsun. Kendisini mehdi zanneden zavallı bir hoca bozuntusunun saçmalıkları değil bu işi yapan. Bu harçlıların k..ını yalayan alçak onların bir paspasıydı, tuvalet kağıdıydı. Az daha sevgili kardeşim, 40 yıllık dostum, Türk Milleti'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı öldüreceklerdi. Koruyamaz duruma gelecektik. İstihbarat zaafı vardı. MİT Müsteşarı'nı hemen almaları lazım. Bu darbe girişimcilerini Genelkurmay'ın önünde sallandırmadıkça biz bu işi halledemeyiz."

Eski bakan Güzel, darbe girişimi yapanlar için idamın geri gelmesi gerektiğini söyledi. Fethullah Gülen'in Türkiye'ye iade edilmesiyle ilgili de konuşan Güzel, şöyle dedi:

"Efendim ne olurmuş, FETÖ'yu vermezlermiş. Devlet olan gider operasyonu yapar, tutar kulağından getirir. Devletsen bunu yaparsın. Öteki alçaklar da Yunanistan'a kaçtılar. Yunanistan da verecek onları. İade etmese kendi bilir. Onun için idam gelmelidir. Ama sadece bunlara, darbe yapmaya kalkışanlara gelmelidir. PKK'yı da sevmiyoruz ama onları belki islah olma şansı vermek lazım. Bunlar islah olmaz. Bunun için bunları asmak lazım gelir. Türk milletinin liderliğinde ve onun lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye sadece 80 milyonluk değil, 1 milyar 800 milyonluk İslam Dünyası'nın da vebalini omuzlarında taşıyor. Tankın üzerine çıkanlar, siz sadece Türkiye'yi değil İslamiyeti de kurtardınız. Alçak heriflerin önünü kestiniz."

- Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Celal Güzel Zonguldak Memur Sen Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title