Haberler

Devlet Erkanı Anıtkabir'de

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret ederek mozoleye çelenk bıraktı.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret ederek mozoleye çelenk bıraktı.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Aslanlı Yol'da kortejle birlikte yoğun kar yağışı altında yürüyen Aydın'a Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri eşlik etti. Aydın'ın mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Misakı Milli Kulesi'ne geçen Aydın, Anıtkabir Özel Defteri'ne şu ifadeleri yazdı:

"Türkiye Büyük millet Meclisinin ilk Başkanı Aziz Atatürk, devletimizin yeniden bağımsız olmasının, milletimizin hürriyetine kavuşmasının karargahı görevini üstlenen Türkiye Büyük Millet Meclisi bu yıl 97. yılına girmiş bulunmaktadır. Sevinçliyiz, gururluyuz. Haçlı ittifakının saldırılarına boyun eğmeden, istiklale olan inancınızı bir an olsun kaybetmeden milletimizin istikbalinde liderlik görevini üstlendiniz. Milletimiz emperyalist işgale karşı sizin komutanızda verdiği eşsiz mücadele ile nesiller boyu övünçle anlatılacak büyük bir destan yazdı. Hür ve bağımsız bir şekilde yaşadığımız bir ülkeye kavuşmamızda yaptığınız hizmeti dünya durdukça hep hatırlayacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisinin 26. dönem üyeleri olarak hedefimiz devletimizin ve milletimizin ilelebet payidar kalmasına hizmet etmektir. Kurucusu olduğunuz Meclisimiz mirasınızı güçlendirerek geliştirecektir. Türkiye Büyük Millet Meclisimiz dayanışma içinde daha güzel yarınlar için çalışmalarını sürdürecektir. Emanetiniz ehil ellerdedir. Ruhun şad olsun." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Aydın Anıtkabir 23 Nisan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title