Haberler

Devlet Bahçeli'nin İzmir Mitingi İptal Olmadı

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’nin, yarın İzmir’de yapacağı mitingin iptal olmadığını açıklayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, ’’Yarın İzmir’den teröre gereken cevabı vereceğiz’’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'nin, yarın İzmir'de yapacağı mitingin iptal olmadığını açıklayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Yarın İzmir'den teröre gereken cevabı vereceğiz" dedi.

Ankara'da yaşanan bombalı saldırı sonucu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 86 kişinin hayatını kaybettiğini, 28'i ağır 186 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bu olaydan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yapacakları programları iptal etti. Öte yandan, seçimler öncesi sadece İstanbul, Ankara ve İzmir'de miting yapılacağı duyurulan ve yarın ilk mitingi için İzmir'de olacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin programının iptal olmadığı öğrenildi.

Konu ile ilgili İhlas Haber Ajansı'na açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin yarınki mitingi ile ilgili herhangi bir değişiklik yok. Yarın saat 14.00'da, Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli mitingini yapacak. Buradan benim mesajım; ülkenin şu anki durumundan hoşnut olmayan, yaşanan hadiseleri içine sindiremeyen, teröre ve adaletsizliğe hayır diyen, verdiğimiz şehitlerin acısını yüreğinde hissettiren, sevdası İzmir ve Türkiye olan, kaygısı İzmir ve Türkiye'nin geleceği olan, huzurlu ve mutlu bir gelecek arayan bütün herkesi ay yıldızlı bayraklarıyla yarın Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz. Biz olmamız gereken yerde olacağız, biz meydanlarda olacağız. Genel Başkanımız yarın Gündoğdu Meydanı'nda olacak, bizlerde orada olacağız. Yarın İzmir'den, teröre gereken cevabı en güçlü şekilde İzmir halkı verecektir. Türkiye teröre teslim olmamalıdır. Allah izin ederse, Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Türk milliyetçilerinin gücünü, İzmir'in, İzmirlilerin gücünü yarın Gündoğdu Meydanı'ndan herkese göstereceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli NECAT KARATAŞ İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
title