Haberler

Develililer Derneğinde Görev Dağılımı Yapıldı

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 6. Genel kurulun ardından Kayseri Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımı yaptı.

Bayrak değişiminin yaşandığı 6. Genel kurulda yeni yönetim; Dr. Ahmet Özyalçın başkanlığında, Halil Yücel, Tayfur Yurtsever, Yusuf Akdağ, Ali Özkan, Ahmet Kozan, Yaşar Tekten, İsmail Arslan ve Ahmet Utku'dan oluştu.

Yapılan ilk toplantıda, yönetim kuruluna seçilen üyeler arasında görev dağılımı yapılarak gündemdeki konular değerlendirildi. Yönetim kurulu, önümüzdeki günlerde dernek olarak yapmayı planladıkları faaliyetleri gözden geçirerek karara bağladı.

6. Olağan genel kurul hakkında bilgi veren Dr. Ahmet Özyalçın; "Genel kurulumuz üyelerimizin katılımı ile gerçekleşmiş bulunuyor. Genel Kurulumuzda 5.dönemde görev yapan dernek yönetimimiz faaliyet ve denetim raporlarını sunmuşlardır. Daha sonra üyelerimiz tarafından 6. Dönemde görev yapacak olan yeni ekip belirlenmiştir. Seçilen yeni yönetim 2 yıl süreyle görev yapacaktır. Bizlere emanet edilen derneğimizi yapacağımız çalışmalarla amaçlarımız doğrultusunda daha ileri seviyelere taşımak için, ekip olarak el birliğiyle hareket edeceğiz. Bizler Seyrani'nin torunlarıyız. Onun felsefesi ve hayata bakış açısını özetleyen; Kalbini geniş tut Seyrani / Rızayı Bariden çıkma Seyrani / Gönül Beytullahtır yıkma Seyrani / Elinden gelirse imaret eyle mısralarında belirtiği gibi derneğimizin kapılarını tüm hemşerilerimize açarak karşıklı sevgi, saygı ve dayanışmanın artırıldığı bir yer olması için çalışacağız. Derneğimizin bu günlere gelmesini sağlayan bizden önceki yönetimlere ve dışardan destek olan tüm hemşeri ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda tüm üyelerimizin aktif katılımını bekliyor, emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederek saygılar sunuyorum" dedi.

Yeni yönetimde görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti: Başkan: Dr. Ahmet Özyalçın, Başkan Yardımcısı: Halil Yücel, Genel Sekreter: Tayfur Yurtsever, Muhasip: İsmail Arslan ve üyeler; Ali Özkan, Yaşar Tekdemir, Ahmet Utku, Yusuf Akdağ ve Ahmet Kozan. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Özkan Kayseri Kozan Akdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title