Haberler

Develi-Pınarbaşı ve Gemerek Çiftçileri Şeker Gölünde Buluştu

Güncelleme:

Gemerek, Develi ve Pınarbaşılı çiftçilerin katılımıyla Kayseri Şeker Gölü sosyal tesislerinde Şeker iftar sofrası kuruldu.

Kayseri Şeker tarafından 12 Bölge çiftçileri ile iftar ve sahur buluşmaları kapsamında Gemerek, Develi ve Pınarbaşılı çiftçilerin katılımıyla Kayseri Şeker Gölü sosyal tesislerinde Şeker iftar sofrası kuruldu.

Büyük Şeker ailesi Şeker sofrasına, Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu,Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Argun, Harun Halıcı, Nizamettin Çatak, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulkadir Güneş, Niğmetullah Sevim, Kayseri Pancar Kooperatifi Denetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Kayseri Pancar Kooperatif Müdürü İsmet Aksoy, Sulama Birlik Başkanları, Nakliyeciler Kooperatif Başkanları ve 1500 çiftçi katıldı.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Gemerek, Develi ve Pınarbaşılı çiftçilerine hitaben Şeker iftar sofrasında yapmış olduğu konuşmasında; "Kayseri Şeker Türkiye de kendi alanında birinci olurken aynı zamanda çiftçisi de elde edilen zirai gelirde, pancardan elde edilen gelirde birinci olacak. Bu çalışanlarımız içinde geçerli biz bunun peşindeyiz. Biz buna inanıyoruz. Sizin desteğiniz bize daha fazla güç, enerji ve daha fazla gayret veriyor. Siz bunu istediğiniz sürece biz bu sorumluluğu sürdürmeye devam edeceğiz.

Ben biliyorum ki bizim çiftçimiz çok çalışkan çok fedakar çok gayretli ve ellerinden geldiği kadar işlerini en iyi yapan insanlar. Biz de sizlere hizmet ederken bu gücünüzden, enerjinizden faydalanıyor size daha iyi hizmet edebilmek için, gelirinizi artırabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Sizi değil namerde, merde bile muhtaç etmemek için çalışıyoruz.

Yani burayı Kötü niyetlilere bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Dışarıda sağda solda buraya tekrardan heveslenenleri duyuyoruz. Bunun mümkün olmadığını yakın zamanda herkes gayet iyi bir şekilde anlayacak. Burası çiftçinin malı. Çiftçide buraya sahip çıktığını herkese gösterdi. Onun için herkesin aklı selim olması lazım. Çiftçinin ekmeği ile kimsenin uğraşmaması lazım. Kayseri Şeker bu yönetim anlayışını ciddi bir şekilde sürdürdüğü taktirde değil 60 sene bundan sonra bir 60 yıl daha ömrünü devam ettirecek. Biz buna inanıyor ve size bu hizmeti yapmaktan da mutluluk, gurur ve şeref duyuyoruz. Ben size buraya gelmenizden, katkılarınızdan ve fabrikayı sahiplenmenizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor. Allaha emanet ediyorum." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şeker Hüseyin Akay Gemerek Develi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title