Haberler

Develi'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Develi’de Kaymakam Harun Başıbüyük Başkanlığında seçim güvenli toplantısı yapıldı.

Develi'de Kaymakam Harun Başıbüyük Başkanlığında seçim güvenli toplantısı yapıldı. Toplantıya Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, MHP Develi İlçe Başkanı Adnan Köksal, diğer siyasi parti temsilcileri Develi Emniyet Müdürlüğü Büro amirleri katıldı.

Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük konuşmasında "Ülkemizde 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Develi İlçesinde huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi amacıyla, seçim öncesi, seçim günü ve sonrasında kamu görevlileri ve güvenlik güçleriyle birlikte iradenin tarafsızlığını zedeleyici tutum ve davranışlardan kaçınılarak, siyasi partilerin ve adayların herhangi bir baskıya ve kısıtlamaya maruz kalmadan mevzuat çerçevesinde propaganda ve benzeri çalışmalar yapmaları sağlanarak seçmenlerin oylarını serbestçe kullanmaları yönünde gerekli emniyet tedbirleri en üst düzeyde planlanmaktadır. İlçe genelinde kamu düzeninin sağlanması, güvenlik ve asayiş hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için gerekli tüm planlamalar titizlikle uygulanmaktadır" dedi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, "Seçimlerin hür ve demokratik bir şekilde yapılması için güvenli bir ortamın sağlanması takdir edersiniz ki büyük bir önem arz etmektedir. Halkımızın iradesinin hiçbir baskı ve etki altında kalmadan hür bir biçimde sandığa yansıması için Kaymakamlığımız ve emniyet güçlerimiz bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, bu seçimlerde de her türlü güvenlik tedbirini alma konusundaki çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmektedir. Halk iradesinin adil, şeffaf ve hür bir şekilde yapılan seçimler yoluyla tecelli ettirilmesi imkanı çağdaş parlamenter demokrasilerin en önemli özelliğidir. Haklı bir gururla ifade edebiliriz ki Develimiz çağdaş, medeni ilçelere de örnek olacak düzeydedir, sisteme ve uygulama tecrübesine sahiptir" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harun Başıbüyük Mehmet Cabbar Ak Parti Develi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title