Haberler

Develi'de 19 Mayıs Komite Toplantısı Yapıldı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı komite toplantısı Develi Kaymakamı Murat Duru Başkanlığında yapıldı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı komite toplantısı Develi Kaymakamı Murat Duru Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Develi Kaymakamı Murat Duru, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan, İlçe Spor Müdürü Adem Demir, Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü Başkanı Mahmut Kılınç katıldı. Toplantıda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda yapılacak faaliyetler istişare edilerek karara bağlandı.

Develi Kaymakamı Murat Duru, "Develi'de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda atlı cirit ve folklor gibi sosyal ve kültürel değerlerimizi ön planda tutarak yeni neslimizin de kültürel değerlerimizi öğrenmesine vesile olmak istiyoruz" dedi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerini Develimize yakışır bir şeklilde renkli bir 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı yapmak için tüm hazırlıklarımızı tamamlamış olduk" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Korkmaz Mehmet Cabbar 19 Mayıs Develi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title