Haberler

Develi'de 15 Temmuz Şehidi Murat Kocatürk Anısına Taekwondo Turnuvası Düzenledi

Develi’de 15 Temmuz şehitlerinden olan Murat Kocatürk anısına Taekwondo turnuvası düzenlendi.

Develi'de 15 Temmuz şehitlerinden olan Murat Kocatürk anısına Taekwondo turnuvası düzenlendi.

Kayseri İl Spor Müdürlüğü, Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi, Spor Müdürlüğü, Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanlığı, Devali Spor Kulübü, Develi Spor ve Pazarcılar Derneği iki gün sürecek Taekwondo turnuvası düzenledi.

Turnuvaya 15 Temmuz şehidinin babası Bayram Kocatürk, şehit Murat Kocatürk ün çocukları Enes ve Muhammed Taha Kocatürk, İlçe Spor Müdürü Adem Demir, Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, Dünya Spor Kulüpleri Başkanı Orhan İnan, Taekwondo Kayseri İl Temsilcisi Hasan Keleş, Devali Gençlik Spor Başkanı ve Milli Antrenör Özben Şimşek, 10 ilden Taekwondocular ve çak sayıda Develili katıldı.

15 Temmuz şehidinin babası Bayram Kocatürk, "15 Temmuz Şehidi oğlum Murat Kocatürk adına böyle bir turnuva düzenlenmesine çok sevindim. Kendisi de sporu severdi böyle bir program isabet olmuş. Başta Develi Kaymakamı Murat Duru bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, "15 Temmuz şehitlerimizi unutturmamak için düzenlenen Taekwondo turnuvasına bizimde bir katkımız olsun dedik bu turnuvada İlçe Spor Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Devali Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Özben Şimşek, "Diriliş Başkanlarına ve teşkilatına bu güzel turnuvada bize destek verdiği için teşekkür ediyorum. 15 Temmuz Türkiye için bir dönüm noktasıydı dünyaya Türk'ün gücünü gösterdik. Birlik ve beraberliğimizi gösterdik. 15 Temmuz da bizim Türkiye'mizin bir dirilişi oldu. 15 Temmuz şehitlerimizi unutturmamak için böyle bir turnuva düzenledik. İl Spor Müdürlüğümüze, Develi Kaymakamımıza, Develi Belediyesi ne, İlçe Spor Müdürümüze Develispor'a, Pazarcılar Derneği ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Develi Belediyesi Muhammed Taha Mahmut Kılınç Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title