Haberler

Develi Belediye Başkanı Cabbar, Mazbatasını Aldı

AK Parti’den Develi Belediye Başkanı seçilen Mehmet Cabbar, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak göreve başladı.

AK Parti'den Develi Belediye Başkanı seçilen Mehmet Cabbar, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak göreve başladı.

Başkan Cabbar mazbatasını aldıktan sonra Develi Belediyesi'ne giderek görevi Recep Özkan'dan devir aldı. Belediye personelinin yanı sıra, birim müdürleri ve belediye çalışanlarının hazır bulunduğu belediye hizmet binası önünde çiçeklerle karşılanan, personelle tek tek tokalaşan ve sohbet eden Cabbar, kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti.

Görev devir teslim töreninde konuşan eski Belediye Başkanı Recep Özkan, "Güzel bir seçim döneminden sonra yine AK Parti olarak Develi Belediyesi kazanmış durumda. Rabbim inşallah utandırmaz, bundan sonra güzel hayırlı hizmetlerin devamını nasip eder. Bütün seçilen meclis üyesi arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Devlette devamlılık esastır, bizler yolcuyuz. Develi Belediyesi hancı sürekli değişim olur. Rabbim inşallah bu kardeşimizi de utandırmaz hayır hizmetlerini vesile eder" dedi.

Başkan Mehmet Cabbar da, "Bir seçim atlattık. On yıldan beri Develi'de AK Parti Belediyesi vardı. Bu görevi başarılı şekilde yürüten Başkan Recep Özkan Bey'e ve Meclis üyelerine şahsım ve Develi halkı adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin tecrübelerinden ve birikimlerinden her zaman faydalanacağız. Bu seçim sürecinde bize destek olan olamayan tüm Develi hemşehrilerime saygı ve sevgi sunuyorum. Bizde Develiyi çok seviyoruz, Develiye hizmet etmek istiyoruz ekibimizle şahsımızla Develimizi daha güzele daha iyiye götürme gayreti içerisinde olacağız. Biz hazırız bu hizmet bayrağını Recep Başkanımızdan aldığımız şekilde başarılı şekilde devam ettireceğiz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Develi Belediyesi Mehmet Cabbar Recep Özkan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title