Haberler

Dev Yolcu Gemisi Marmaris'e 2 Bin 200 Turist Getirdi

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde limana sabah saatlerinde yanaşan dev yolcu gemisi 'Aida Stella', çoğunluğu Alman 2 bin 220 turist getirdi.

Yunanistan'ın Santorini Limanı'ndan Marmaris Limanı'na yanaşan Aida Cruises firmasına ait İtalyan Bayraklı 'Aida Stella' adlı gemi, 616 personel ile çoğunluğu Alman 2 bin 220 turisti ilçeye getirdi. Türkiye'ye tur düzenleyen lüks yolcu gemisinde restoranlar, sinema, konferans ve tiyatro salonları, kütüphane, kumarhane, spor salonu, güzellik ve spa merkezi, havuzlar ve alışveriş merkezi gibi her türlü konforun bulunduğu öğrenildi.

Sabah saatlerinde limana yanaşan gemide bulunan yolcular, gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilçe merkezine indi. Yolcular için limanda mehter takımlı karşılama töreni de düzenlendi. Gemiden inen turistlerin büyük bir bölümü ilçe çevresindeki tarihi ve kültürel yerleri gezmeye başladı. Gün boyu Marmaris'te demirli kalacak geminin akşam saatlerinde Antalya Limanı'na hareket edeceği belirtildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Bayraklı Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title