Haberler

Dev Tesiste Su ve Isınma Sorunu Bezdirdi

Diyarbakır’da 3 tane amatör kulübü bulunan Ergani’deki spor tesislerinde su ve kalorifer sorunu, sporcu ve kulüp yöneticilerinin yanı sıra konuk takım oyuncuları ile yöneticilerini bezdirdi.

Diyarbakır'da 3 tane amatör kulübü bulunan Ergani'deki spor tesislerinde su ve kalorifer sorunu, sporcu ve kulüp yöneticilerinin yanı sıra konuk takım oyuncuları ile yöneticilerini bezdirdi.

Erganispor'un Bölgesel Amatör Lig'den Spor toto 3. Lig'e yükseldiği 2010-2011 sezonunda 250 bin lira dolayında bir meblağa mal olan dev tesiste suyun akmaması ve kaloriferlerin çalışmaması 3 amatör futbol kulübü ile 500 dolayında lisanslı sporcusu bulunan Ergani'de sıkıntı ve mağduriyete yol açıyor.

Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, Ergani'nin, Diyarbakır'ın en büyük 3 ilçesinden biri olduğunu ifade ederek, "Erganispor 3. Lig'e çıktığı zaman maçlarımızı oynayacağımız tesisin profesyonel kriterlere uyulması istendi. Kaymakamlık ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla yaptırılan tesiste bugün bir damla su akmıyor. Kaloriferler çalışmıyor. Biz sıcak su ve kaloriferden de vazgeçtik. Bu ilçede Erganispor dışında Ergani Gençlerbirliği ve Ergani Yıldızspor kulüpleri var. Bu 3 takımın 500 dolayında lisanslı sporcusu var. Bunun yanı sıra Erganispor yıllarca profesyonel liglerde oynamış, genç takımının bir de Türkiye şampiyonluğu bulunan bir kulüptür. Burada her hafta 2 maç oynanıyor. Buraya gelen misafir takımlar ve maçları yöneten hakemler sürekli sitemlerde bulunuyor. Su olmadığı için sporcular ve hakemler tuvaletleri bile kullanamıyor. Bu utancın ardından nasıl kalkacağımızı bilemiyoruz. Erganispor profesyonel ligden amatör lige düştüğü zaman bu sorunlar yaşandı. Yetkililerin bu sorunu çözmelerini bekliyoruz. Bu sezon Ergani'den Gençlerbirliği'nin U15 ve U17 takımları Diyarbakır'ı temsilen Türkiye şampiyonasına katılacak. Bu gençlere bunu reva görenler utansın. Biz burada her maçta misafir takım ve hakemlere karşı mahcup oluyor, utanıyoruz. Biraz da bu olaya göz yumanlar utansa iyi olur" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erganispor Diyarbakır Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title