Haberler

Dev Proje İçin Geri Sayım

Erzurum GHSİM'nin ev sahipliğinde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim" Projesi 3 Mart'ta start alacak.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in daveti üzerine bir süre önce Erzurum'a gelen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üyesi Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Seyit Bilal Porsun, "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim" projesinin tanıtımını yapmıştı. Proje 3 Mart 2015 Salı günü Erzurum Büyükşehir Belediyesi Forum AVM'deki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Salonu'nda başlayacak. TMOK Yönetim Kurulu Üyesi Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Seyit Bilal Porsun, tarafından İlköğretim 3- 4 ve 5. Sınıf öğrencilerine eğitim semineri verilecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleri ile ilk etapta 7 bin 500 öğrenciye, 2019 EYOF'a kadar da 100 bine yakın öğrenciye uluşmayı hedeflediklerini söyledi. Taşkesenligil, 3 Mart Salı günü Saat 10.30'da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Salonu'nda start alacak olan eğitim seminerine tüm öğrencileri ve halkı davet etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title