Haberler

Rusya, Felakete Yol Açabilecek Nükleer Füzelerin Görüntülerini Yayınladı

Güncelleme:

Rusya'da dubalarla taşınan ve görüntüleri yayınlanan dev nükleer füzeler, aynı anda birkaç şehri haritadan silebilir.

Rusya Savunma Bakanlığı, sadece bir tanesiyle birkaç şehri aynı anda yeryüzünden silebilecek dev nükleer füzelerin dubalar üstünde nehirden geçiriliş görüntülerini yayınladı.

MİLYAR DOLARLIK FÜZELER NÜKLEER ENVANTERİN BEL KEMİĞİ OLACAK

2016 yılında Rusya'nın nükleer envanterinin bel kemiğini oluşturması beklenen, karadan fırlatılan milyar dolarlık kıtalar arası Topol füzeleriyle RS-24 Yars füze sistemleri dubalar üstünde nehrin karşı kıyısına geçirildi.

12 bin kilometre menzilli RS-24 Yars füzesi katı yakıtla işleyen iki kademeli kıtalararası balistik füze. Katı yakıtla işleyen füze daha çabuk hız alıp füzesavar sisteminden daha kolay geçebilir.

HİROŞİMA'YA ATILAN ATOM BOMBASINDAN 50 KAT BÜYÜK

Bu füzenin yıkıcı gücü 1945'te Japonya'nın Hiroşima ve Nagasaki kentlerinde atılmış Amerikan atom bombalarının yıkıcı gücünden 40-50 misli büyüktür.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Rusya Federasyonu Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (199)

HÜLOĞĞĞĞĞĞĞ:

RUSYANIN FÜZELERİ VARSA BİZİMDE HIRSIZI DİNDAR SANAN AKPLİ SEÇMENLERİMİZ VAR.

37
20
yanıtYanıtla
Asloan gsMobil-IOS:

Inadına AKP

18
27
yanıtYanıtla
ak gençlik:

Bizimde; atak helikopter, altay tankı, milli piyade tüfegi, zıpkın, kiprimiz var bize sökmez. . . .

16
29
yanıtYanıtla
hamimobilWeb@haberler.com:

bizimde duble yollarımız var

40
2
yanıtYanıtla
Delikanli nMobil-IOS:

Ben bir AKP secmeniyim .senin annenin babanin rüyada göremedigi gercekleri AKP faliyete gecirdi gelecegi görmeyen bir nankördür hirsiz diye camur artanlar önce kendini sorgulasinlar

11
24
yanıtYanıtla
AdamMobil-IOS:

Bizde akp den önce Dünya'da ilk 5 giren bir ordumuz vardı ama tayyip sayesinde oda yok artık ama olsun baş örtüsü serbest ve kindar olduk duble yollarımız var kınayaraktan yeneriz biz bütün dünyayı

15
20
yanıtYanıtla
Börteçine kurduMobil-IOS:

Yaşasın kardeşlik,oylar H D P ye

11
23
yanıtYanıtla
seyfi10:

a parti konuşur ruslar yapar türkler bakar

28
6
yanıtYanıtla
Sevgili ülkem Mobil-IOS:

Adamlar yapar biz bakarız anca hırsızlık ve din sömürüsün de üstümüze yok

30
4
yanıtYanıtla
genç müslüman cesurmobilWeb@haberler.com:

Allahtan başka ilah yoktur hz. Muhammet onun elçisidir Allah tan başka hiç kimse den korkumuz yok gerisi yalan musluman olmayan korksun

27
5
yanıtYanıtla
Tüm 199 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title