Haberler

Dev'in "Dans Et" Klibi Çok Konuşulacak!

Güncelleme:

Dev'in "Dans Et" Klibi, Güncel Konusu ve Çekim Teknikleri ile Çok Konuşulacak!

"Dans Et" maxi-single'ı merakla beklenen Dev, şarkının orijinal versiyonuna çekilen klibiyle de olay yaratacağa benziyor. Konsepti ve prodüksiyonu El Turco Digital'e ait olan video klipte, gündeme dair yaşananlar sürreal bir bakış açısıyla işleniyor. Alışılmışın dışında kurgu teknikleri, modern dans koreografileri ve senaryosuyla, aynı anda birçok sanat dalına vurgu yapılan klibin yaratıcı yönetmenliğini Tunç Topçuoğlu üstlenirken, tiyatro yönetmenliği ise Ilgın Abeln tarafından yapılıyor. Görüntü yönetmeni koltuğunda da "Devrim Arabaları" ve "Fetih 1453" filmleriyle tanınan Hasan Gergin oturuyor. Dev' in ilk video klibi olan "Dans Et"in yapımcılığını ise Burak Yıldırım üstleniyor. Kostüm seçimi Tuğba Ataç, montaj ise Muammer Koçak tarafından yapılmış.

Koreografileriyle izleyiciye görsel bir şölen yaratan modern dans ekibi ise şu isimlerden oluşuyor: "Güneş Çağlar, Melih Kıraç, Canberk Yıldız, Büşra Fırıdın, Melis Baykal, Burcu Yeşim, Utku Demirkaya, Orçun Okurgan, Harun Kocabıçak. "

Dev Hakkında;

Dev, grubu 2008 yılında süpersonik bir etkileşim sonucu kurulan bir rock/alternatif müzik grubudur.

İlk kurulduğu dönemlerde henüz bir lise müzik grubu olan Dev, birçok başarıya imza atmış ve kendi alanında farklı bir yerde durmayı başarmıştır.

Yoluna vokalde Baran Bayraktar ve gitarda Kaan Metin ile devam eden Dev, 2 senelik bir aradan sonra ilk albümlerinin ilk single'ı olan "Dans Et" ile müzik dünyasına sağlam bir giriş yaparak adını ve şarkılarını duyurmayı amaçlamaktadır.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Türkiye Ilgın Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title