Haberler

Dev Dalgalara Meydan Okudular

Dev dalgalar sahili dövdü; 5 paraşüt sörfü sporcusu ise dalgalara adeta meydana okudu.

Dev dalgalar sahili dövdü; 5 paraşüt sörfü sporcusu ise dalgalara adeta meydana okudu.

Haber-Kamera İhsan YALÇIN İstanbul DHA

İstanbul'da dünden itibaren etkili olan kuvvetli lodos, hava ve deniz trafiğini olumsuz etkiledi. Bakırköy Yeşilköy'de lodos nedeniyle dev dalgalar oluştu. Lodos her ne kadara hayatı olumsuz etkilese de rüzgarı ve dalgaları fırsata çevirenler de vardı. Yeşilköy'de dev dalgalar sahilleri döverken, adrenalin tutkunu 5 paraşüt sörfü sporcusu adeta dalgalara meydan okudu. Ayaklarında sörf tahtaları, ellerinde uçurtma ipleri ile dalgaların üzerinde dans etti; kendilerini metrelerce yükseğe fırlattı. Sahilde bulunan vatandaşlar da bu gösteriyi hayranlıkla izledi.

LODOSUN TADINI ÇIKARIYORUZ

Paraşüt Sörfü Sporcusu Ozan Köseoğlu, Lodoslu havalarda Yeşilköy'de bu sporu yapıyoruz. Denizden karaya esmesi lazım rüzgarın. Biz de lodosun tadını çıkarıyoruz dedi. Diğer bir sporcu Serhat Kocaoğlu ise, Genelde bu sporun yapıldığı yerler Alaçatı, Gökova, Gökçe Ada, Ayvalık.Sporumuzu yapmamız için rüzgarın olması gerekiyor. Biz de lodosu bu şekilde değerlendiriyoruz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bakırköy İstanbul Yeşilköy Dalgalar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title