Haberler

Dev Adamdan Dev Fedakarlık

Aydınspor 1923'ün stoperi Bayram Çetin, büyük bir fedakarlığa imza attı.

Futbolculara imkanları doğrultusunda ödeme yapan Aydınspor 1923'ün dev stoperinin yöneticilere, "Benim alacağım parayı ihtiyacı olan arkadaşlarımdan birine verebilirsiniz. 1 ay sonra ücretimi alabilirim"dediği bildirildi.

Yoğun mesaiye giren, iç ve dış transferde bir çok oyuncu ile görüşen Aydınspor 1923'ün yönetim kurulu, Bayram Çetin ile de görüştüğü sırada duygusal anlar yaşadı. Bayram'ın bazı oyuncular gibi ücreti dert etmemesi ve yeni ödeme planını kabul etmesi takdirle karşılandı. Bayram, "Benim alacağım parayı ihtiyacı olan arkadaşlarımdan birine verebilirsiniz. 1 ay sonra ücretimi alabilirim"dediği öğrenildi. Bayram dışında, Sefa Aksoy'un da ücretin de indirime gittiği öğrenildi.

MEHMET ŞEN VE HASAN ERBEY TAMAM

Öte yandan, İstanbul Güngörenspor'dan Mehmet Şen ile anlaşmaya varan siyah-beyazlıların geçtiğimiz yıl Tavşanlı Linyitspor'da forma giyen Fenerbahçeli Hasan Erbey ile de görüştüğü, Aydın'a gelen genç oyuncu ile anlaşıldığı bildirildi. Efeler'in stoper ve orta saha mevkilerine yapacağı transferlerin ardından transferi bitirmesi bekleniyor.

GÖZE GÖREVİNE DÖNDÜ

Öte yandan; Aydınspor 1923'ten yeni yönetimin göreve gelmesiyle ayrılan Aydınspor 1923'ün şoförü Abdullah Göze görevine döndü. 3 aylık alacağı ödenmeden geçmiş yönetim tarafından masör Emin Kocaman ve kulüp müdürü Muammer Kırmızı ile birlikte görevinden alınan Abdullah Göze, tekrar göreve başladı. Aydınspor 1923'ü çok sevdiğini belirten Göze, görevine döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Bayram Çetin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title