Haberler

BBP'li Destici: Toplum İçinde İşlenmiş Açık Cinayetler Var

Güncelleme:

BBP Genel Başkanı Destici, "Masum çocuklarımızı ölülerimizi bahane ederek Türkiye'yi karıştırmak isteyenler, savaşa sürüklemek isteyenler var." dedi.

Destici: "Toplum içinde işlenmiş açık cinayetler var" - YOZGAT

BBP Genel Başkanı Destici, Yozgat'ta:

- "Masum çocuklarımızı, ölülerimizi bahane ederek Türkiye'yi karıştırmak isteyenler, iç savaşa sürüklemek isteyenler çatışma ve kaos ortamı yaratmak isteyenler şunu akıllarından çıkarmasınlar. Bu millet birdir, beraberdir, asla bu tür oyunlara dün gelmemiştir bugün de gelmeyecektir"

YOZGAT (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Masum çocuklarımızı ölülerimizi bahane ederek Türkiye'yi karıştırmak isteyenler, iç savaşa sürüklemek isteyenler, çatışma ve kaos ortamı yaratmak isteyenler şunu akıllarından çıkarmasınlar. Bu millet birdir beraberdir, asla bu tür oyunlara dün gelmemiştir bugün de gelmeyecektir" dedi.

Destici, Yozgat'ta partisinin Seçim İrtibat Bürosunu ziyaretinin ardından Lise Caddesi'nde seçim otobüsünden partililere hitap etti.

Mustafa Destici, yerel seçimlerin hem ülke hem de partisi açısından farklı olacağını ifade ederek, bu seçimin partisi açısından ilklerin yaşanacağını söyledi.

2009 yılında 20 belediye başkanlığı kazandıklarını dile getiren Destici, BBP'nin diğer partilerden daha çok hizmet yaptığını belirtti.

- Berkin Elvan'ın ölümü

Türkiye'de özgürlüklerin önün açılmasını istediklerini kaydeden Destici, şöyle konuştu:

"Tabii ki herkes protesto hakkını eylem hakkını kulansın istiyoruz ama teröre ve şiddete bulaşmadan, canlara kıymadan, bir canı bahane ederek iki canı almadan. Şimdi bütün bir millet onlardan şunu bekliyor. Dün Berkin Elvan için yapılan eylemler gösteriler ve gösterilen hassasiyet, dökülen göz yaşları, ortaya konulan icraatlar televizyonların tüm ekranlarında ki programlar, gazetede ki yazılar, siyasetçilerin mesajları acaba polis kardeşimiz Ahmet Küçükdağ için de Burak Can Karamanoğlu için de yapılacak mı, yapılmayacak mı? Biz şimdi bunu bekliyoruz. Masum çocuklarımızı ölülerimizi bahane ederek Türkiye'yi karıştırmak isteyenler, iç savaşa sürüklemek isteyenler, çatışma ve kaos ortamı yaratmak isteyenler şunu akıllarından çıkarmasınlar. Bu millet birdir beraberdir asla bu tür oyunlara dün gelmemiştir bugün de gelmeyecektir."

Destici, bazı davaların sanıklarının çeşitli gerekçelerle tahliye edildiğini belirterek, "Şimdi tahliyeler yapılıyor. Kim tahliye ediliyor? Bunların hepsinin toplam değerlendirmenin yanlış olduğunu daha önce de söyledim. Evet uzun tutukluluk sürelerinden dolayı gerçekten hak mağduriyeti yaşayanlar var. Onların tahliye edilmesini toplum da biz de memnuniyetle karşıladık" diye konuştu.

-"Toplum içinde işlenmiş açık cinayetler var"

Türkiye'nin son günlerde özellikle hukuk sistemiyle ilgili önemli problemler yaşadığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Ama siz KCK'lıları PKK'lıları 30 yıldır bu memlekete kan kusturan binlerce polisimizin askerimizin sivil vatandaşımızın kanını elinde bulunduran bu hainleri, bu teröristleri tahliye ettiniz. Ya bunlara bir örtülü af uydurdunuz. İşte biz bunu kabul etmiyoruz. Biz bunu reddediyoruz. Toplum içinde işlenmiş açık cinayetler var. Her ne kadar mahkeme süreleri tamamlanmış olmasa da bunların suçluları belli. Bunların tahliye edilmeleri toplum vicdanını ve milletin vicdanını yaralamıştır. Şimdi bakıyorum Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayarak Adalet Bakanına kadar herkes bu tahliyelerin 'yanlış' olduğunu söylüyor. Timsah gözyaşı döküyorsunuz timsah... Bu tahliyeler sizlerin kanuni düzenlemelerinizle yapıldı. Onun için bunun da sebebi sizsiniz. Yarın Türkiye bunların yüzünden bir iç kargaşa yaşarsa bunun hesabı mutlaka bir gün sizden sorulur."

Destici, konuşmasının ardından partisinin Yozgat Belediye Başkan adayı Mustafa Çıtak ve ilçe adaylarını tanıttı.

Kaynak: AA / Politika

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Türkiye Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title