Haberler

Destici Şehit Vermemiz, Milletin Önemli Bir Kısmının Hiç Umurunda Değil

Destici Şehit vermemiz, milletin önemli bir kısmının hiç umurunda değilBÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, art arda gelen şehit haberleriyle ilgili Ateş düştüğü yeri yakıyor.

Destici Şehit vermemiz, milletin önemli bir kısmının hiç umurunda değil

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, art arda gelen şehit haberleriyle ilgili Ateş düştüğü yeri yakıyor. Şehit vermemiz, milletin önemli bir kısmının hiç umurunda bile değil. Önceden bir asker şehit olsa yer yerinden oynardı dedi.

DAVUTOĞLU'NUN DOKUNULMAZLIK OYLAMASINDAKİ DURUMUNA ÜZÜLDÜM

AK Parti'deki genel başkan değişikliğiyle ilgili konuşan Destici, Sayın Davutoğlu hala genel başkan, ama fiili olarak işi bittiği için dokunulmazlık oylamasındaki durumuna gerçekten üzüldüm. Milletvekilleri önünde oy kullanıyor, Davutoğlu elinde oy pusulası arka tarafta kalmış sırasını bekliyor ifadelerini kullandı.

DOKUNULMAZLIKLAR İLK OYLAMADA KALDIRILABİLİRDİ

Dokunulmazlık tartışmalarına da değinen BBP Genel Başkanı Destici, Dokunulmazlıklar ilk oylamada kaldırılabilirdi. Sözde milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldıracaklardı. Bunu çok rahat bir şekilde yapma güçleri vardı, ama yapılamadı. Bizim net görüşümüz dokunulmazlıkların kaldırılmasıdır diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Destici Politika Haberler

title