Haberler

Destici Isparta'da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Emin Kapçı ve partililer ile birlikte Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'yı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı ziyarette Şarkikaraağaç Belediyesi'nin içinde bulunduğu ekonomik krizden sözetti. Başkan Çarkacı, "Siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, kamu kurumlarımız, belediye başkanlarımız, muhtarlarımız hep birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu önemli mirası gelecek nesillere taşımak için seferber olmuş durumdayız" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ise ziyarette yaptığı açıklamada, "Şarkikaraağaç farklı bir konuma sahip. Fakat Şarkikaraağaç Türkiye gündemine maalesef farklı bir gündemle gelmeye başladı. Burada ekonomik anlamda kayıplar, zararlar yaşanmış olabilir. Sanayicilerimizin, iş adamlarımızın, esnafımızın bu kayıplarına çözümler bulunması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Destici ziyaretin ardından partililerle yemekte bir araya geldi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Şarkikaraağaç Isparta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title