Haberler

Destıcı, Gundeme Ilıskın Açıklamalarda Bulundu

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezinde basın toplantısı düzenleyen Genel Başkan Mustafa Destici gündemdeki olaylara değindi.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezinde basın toplantısı düzenleyen Genel Başkan Mustafa Destici gündemdeki olaylara değindi. Destici, Mardin'deki terör operasyonunda yaralanan ardından tedavi gördüğü hastahanede şehit olan polis memuru Ozan Özmen için 'Ozan evladımıza Allah'tan rahmet diliyorum' dedi.

'DOKUNULMAZLIKLAR HAKKINDA YAPILAN HER DÜZENLEMEYE DESTEK VERİYORUZ'

Kürsü dokunulmazlıkları hariç bütün dokunulmazlıkların kaldırılması gerektiğini ancak iktidarın bu duruma olumlu yaklaşmadığını dile getiren Destici, 'Bizler Ak Partinin dokunulmazlıklar hakkında düzenlemek istedikleri her şeye evet diyoruz ve destek veriyoruz' dedi.

'İKİ KESİM İÇİN MUTLAKA İDAM GERİ GETİRİLMELİ'

Gündemdeki çocuk istismarlarına ve yürütülen operasyon da şehitleri göz önünde bulunduran Destici, 'İki kesim için mutlaka idam geri getirilmelidir. Bir bizzat kurşunu sıkan bombayı patlatan teröristler için, iki çocuklarımıza tecavüz edenler için idam cezası gelmeli yoksa adaleti devlet sağlayamıyor ve ben sağlayacağım der birisi çıkar ve adaleti sağlar' dedi.

"HER ŞEYDEN ÖNCE AHLAKLI BİR TOPLUMA İHTİYAC VAR"

En önemli problemlerden birisinin ahlak problemi olduğunu dile getiren Destici, "Toplumun giderek ahlaki yozlaşma yolunda olduğunu bu durumların yaşanmasının sebebinin eğitim problemi var biz çocuklarımızı iyi eğitemiyoruz? dedi.

"ŞEHİT CENAZELERİNDE ÇALINAN MARŞ DEĞİŞTİRİLMELİ"

Destici, "Şehit cenazelerinde çalınan protokol ve askeri cenazelerde Chopin'in eseri olan marştan rahatsız oluyoruz bunun bir an önce Türk İslam örf ve adetlerine uygun marş çalınmasının yanındayım? dedi.

Destici, 'MHP için hakkında hayırlısı neyse onu temenni ederiz onun dışında da başka hiçbir düşüncemiz olmaz' dedi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Mardin Politika Güncel Haberler

title