Haberler

Desob Genel Kurulu

DESOB Başkanlığına yeniden Çelikkol seçildi.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Genel Kurulunda, Musa Çelikkol yeniden başkanlık görevine seçildi.

Birlik salonunda yapılan genel kurulda, mevcut başkan Çelikkol ile Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Abdurrahman Demirdak başkanlık için aday oldu.

Birlik delegesi 472 esnafın oy kullandığı genel kurulda, geçerli oylardan 365'ini alan Çelikkol, 2005 yılından bu yana sürdürdüğü birlik başkanlığına yeniden seçildi.

DESOB'un, Çelikol başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda, Murat Şahin, Cavit Beydemir, İdris Ağılönü, Hamza Tenikeci, Alim Türkay, Ahmet Umul, Nuri Ertekin, Aydın Canan yer aldı.

Çelikkol, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1971 yılında Denizli Şoförler Odasına 31 yaşında başkan seçilerek başladığı oda yöneticiliğinde, 43 yılı geride bıraktığını belirterek, "Onca sene hizmet verdiğim için gururluyum. Her seçimde karşıma aday çıkar. Fakat esnafımız beni seçmeye devam ediyor. Güzel hizmet edebildiğim için seçildiğimi düşünüyorum. Ben kim olursa olsun kentli, köylü olsun fark etmez. Herkese yardım ederim. Ben herkesin derdiyle uğraşırım. Bunun karşılığı oy olarak geliyor. Hizmet ettiğimin karşılığını alınca daha mutlu oluyorum" diye konuştu.

Birlik başkanlığını bu dönem sonunda bırakacağını belirten Çelikkol, gelecek dönem yeniden aday olmayacağını da kaydetti. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title