Haberler

Deskkop Başkanı Taşlı Kongreyi Değerlendirdi

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKOP) Başkanı Ertan Taşlı, “Herhangi bir aday listesi olmaması bizim omuzlarımıza daha fazla bir yük, daha gayretli çalışmayı ve kurumumuzun bulunduğu noktadan daha ileriye taşımamız gerektiğini ortaya koymuştur” dedi.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKOP) Başkanı Ertan Taşlı, "Herhangi bir aday listesi olmaması bizim omuzlarımıza daha fazla bir yük, daha gayretli çalışmayı ve kurumumuzun bulunduğu noktadan daha ileriye taşımamız gerektiğini ortaya koymuştur" dedi.

DESKKOP Başkanı Taşlı, hafta sonu yapılan kongreyi değerlendirdi. Taşlı katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunu belirterek "Başka bir aday olmamasına rağmen yüksek katılım sağlayan üyelerimiz bu desteği bizleri son derece memnun etti. Herhangi bir aday listesi olmaması bizim omuzlarımıza daha fazla bir yük, daha gayretli çalışmayı ve kurumumuzun bulunduğu noktadan daha ileriye taşımamız gerektiğini ortaya koymuştur. Ben ve yönetim kurulunu oluşturan arkadaşlarımız bu yükün sorumluluğunu layıkıyla taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler üzerimizdeki yükün farkındayız. Burada asıl olan esnaf ve sanatkarımıza hizmet etmektir. Bizim kendimize belirlediğimiz bir hizmet anlayışı 8 yıldır sizlerin memnuniyetiyle ortadadır. Bizim işimiz esnafa koşulsuz hizmet etmek anlayışı ile kanunların ve yönetmeliklerin el verdiği ölçüde her konuda üyelerimizin ve esnaflarımızın yanında olduğumuzun bilinmesi isteriz" dedi.

Taşlı "Genel Kurulumuza katılan Milletvekili İbrahim Korkmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Baro Başkanı Ali Dilber, TESKOMB Genel başkan vekili Ömer Gümüş, Halk Bankası Müdürü Hasan Fuat Bayrak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, DESOB başkanı Mustafa Kayıkçı, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, TSO Meclis Üyelerine, Bolu ve Düzce'nin ilçelerindeki Kooperatif Başkanlarına, Düzce esnaf odalarının başkanları, siyasi parti temsilcilerine, kıymetli misafirlerimize ve her şeyden önemlisi bizi hiç yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertan Taşlı Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title