Haberler

"Deskkop 50. Mali Genel Kongresi"

"Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKOP) 50.Mali Genel Kongresi" yapıldı.

"Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKOP) 50. Mali Genel Kongresi" yapıldı.

Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kongrede konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce'de her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu vurguladı.

MARKA desteğiyle esnaflar için hizmet içi eğitim programı başlatacaklarını bildiren Yılmaz, "Sizler Düzce'nin bel kemiğisiniz. Başımızın tacısınız. Sizlerle varız ve sizin emrinizdeyiz" diye konuştu.

DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı ise Düzce'de 2 bin 944 ortağa sahip olduklarını belirterek, esnaf ve sanatkarların zor şartlar altında hizmet verdiğini anlattı.

Geçen yıl esnaflara 11 milyon 475 bin lira kredi verdiklerini kaydeden Taşlı, "Bize başvuran tüm üyelerimize kredi verdik' demek yanlış olur. Belirli şartları taşımadan bunu yapma şansımız yok. 7 yılda esnafımıza kullandırdığımız 52 milyonluk kredinin mutluluğunu yaşıyoruz. Kredi ve faiz mutluluk verici değil fakat ihtiyacın olduğu zamanda bu kurumların bulunması mutluluk verici" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada Taşlı ve yönetimi güven tazeledi.

Kongreye Düzce Valisi Yılmaz'ın yanı sıra Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkan Vekili Ömer Gümüş, Baro Başkanı Ali Dilber, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, oda başkanları ve kooperatif ortakları katıldı.

Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan

Yayıncı: Kemal Kaymak - DÜZCE

Kaynak: AA / Yerel

Şerif Yılmaz Adnan Yılmaz Ertan Taşlı Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title