Haberler

Dersimsporlu Burkay, Yetiştiği Alt Yapıyı Ziyaret Etti

Dersimspor’un sol bek oyuncusu Burkay Ahmet Yazıcı, yetiştiği alt yapıyı ziyaret etti.

Dersimspor'un sol bek oyuncusu Burkay Ahmet Yazıcı, yetiştiği alt yapıyı ziyaret etti.

Futbola Malatyaspor alt yapısında başlayan ve daha sonra uzun süre Yeni Malatyaspor forması giyen Malatyalı genç sol bek Burkay Ahmet Yazıcı, kendisine emeği geçen hocalarını ve takım arkadaşlarını unutmadı.

Son iki sezonda BAL takımlarından Yeşilyurt Belediyespor'da forma giyen 21 yaşındaki oyuncu, 3. Lig ekiplerinden Dersimspor'a transfer oluşunun ardından kamp çalışmalarına verilen izni fırsat bilerek, memleketi Malatya'ya geldi.

Alt yapısında uzun süre ter döktüğü Yeni Malatyaspor'un U21 takımı idmanını izleyen Yazıcı, genç oyunculara tatlı ve meyve suyu ikramında bulundu. Alt yapı hocalarıyla ve eski takım arkadaşlarıyla bir araya gelen Yazıcı, Yeni Malatyaspor kulübüne kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.

-"İyi bir örnek oldu"

Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun da eski oyuncularının yaptığı anlamlı ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Burkay kardeşimiz tıpkı bugün burada bulunan diğer genç oyuncular gibi profesyonel futbola adım atmak için büyük bir özveri gösterdi. Sonunda Allah nasip etti ve 3. Lig'de profesyonellik hayatına geçiş yaptı. Tüm genç oyuncuların pes etmeden yılmadan çalışması için iyi bir örnek oldu. Bugün bizleri ziyaret etmesi, yetiştiği yerleri unutmayıp eski takım arkadaşlarına ikramlarda bulunması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Çalışmayı sonuna kadar izleyen genç oyuncu, arkadaşları ve hocalarıyla vedalaşarak yeni takımı Dersimspor'un yolunu tuttu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeni Malatyaspor Ahmet Yazıcı Yeşilyurt Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title