Haberler

Dersimspor'da Galatasaray Maçı Heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekiminde 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Dersimspor'un Galatasaray ile eşleşmesi, Tunceli'de heyecan yarattı.

Dersimspor'un, kupada Galatasaray ile eşleşmesi Tunceli'deki Dersimspor taraftarları tarafından sevinçle karşılandı.

Dersimspor taraftarlarından Eylem Aygün, eşleşmeye ilişkin AA muhabirine açıklamada, eski bir Galatasaraylı olarak Dersimspor'a başarılar dilediğini söyledi.

Dersimspor'un Galatasaray ile eşleşmesinin çok sevindirici olduğunu ifade eden Aygün, "Maç biletlerine bakıyoruz, işlerimiz de uygun olursa büyük ihtimalle gideceğiz. Maç sonucunda yenmesi ya da yenilmesi çok önemli değil. Önemli olan takımın iyi bir ruh haliyle oraya gidebilmesi. Çünkü bu çok büyük bir başarı bence. O nedenle olanağı olan herkesin maça gelmesini gerekir. Bence çok güzel olacak. Yenmesi benim için çok önemli değil ama hani oraya gitmek, o havayı solumak çok büyük bir başarı." diye konuştu.

Karşılaşmayı sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Aygün, şunları kaydetti:

"Dersimspor'un bu karşılaşmaya hak kazanmış olması bence psikolojik olarak çok güzel bir şey. Yani Türkiye'nin sayılı arenalarından birinde büyük bir takımla karşılaşacak. Dersim zaten her yerde bir marka. Biz bunu sadece bir futbol karşılaşması olarak değerlendirmiyoruz, herhangi bir alanda kazanılmış başarı gibi görüyoruz. Bence maçın sonucu ne olursa olsun şu anda biz galibiz. Tunceli'deki toplumsal durum, psikolojimiz, yaşam alanımızın darlığı gibi sebeplerle Galatasaray ile eşleşmemizin etkisi çok yüksek oldu."

Galatasaray taraftarı Özgür Gül ise gönlünün Dersimspor'un kazanmasından yana olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Ülke gündemindeki olumsuz haberler içinde Dersimspor'un Galatasaray ile eşleşmesi çok sevindirici bir haber. Galatasaray adına bir şanstır, Dersimspor gibi bir kulübü ağırlayacaklar. Galatasaray kulübünden bir ricamız var. Stat gelirinin tamamı olmasa da büyük kısmını Dersimspor'a bağışlamalarını istiyoruz. Çünkü gerçekten ekonomik olarak zor bir durumda. İnsanlar çok büyük çabalarla Dersimspor'u bu noktaya getirdi. Takımın gerilemesini istemiyoruz. Galatasaraylıyım ama inşallah Dersimspor kazanır."

Amaç: "Umarım Dersimspor kazanır"

Tuncelili Cihan Amaç ise Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eşleşmelerinde Dersimspor'un Galatasaray ile eşleşmesine sevindiğini söyleyerek, "Kendi şehrimin takımı ile çocukluğumdan beri gönül verdiğim takım olan Galatasaray eşleşti. Bu beni çok mutlu ediyor, o nedenle çok heyecanlıyım. Dersimspor'un tanınması içinde bu iyi bir eşleşme oldu. Hepimiz heyecanlıyız, umarım Dersimspor kazanır." dedi.

Eskişehirspor'u 2. turda eleyerek bir üst tura yükseldiklerini anımsatan Dersimspor taraftarı Suzan Karadağ da şunları söyledi:

"Eskişehirspor'u sahamızda uzatmalarda attığımız golle yenerek, çok güzel bir galibiyete ulaştık. Ardından Galatasaray ile karşı karşıya geleceğimiz için çok mutluyuz. Bu maçı da kazanan biz olacağız. Dersimspor'un Galatasaray gibi köklü bir takımla eşleşmesi bizi çok onurlandırdı. Dersimspor'a Dersimliler olarak başarılar diliyoruz."

Dersimspor taraftarı Veli Akdağ ise Dersimspor'un Galatasaray gibi büyük bir kulüple karşılaşmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, "Maçın sonucunda dostluk kazansın, kardeşlik kazansın." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehirspor Galatasaray Tunceli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title