Haberler

Dershaneyi Böyle Yakmak İstediler

Güncelleme:

Nusaybin'de dershaneye düzenlenen molotoflu saldırı, kameralara işte böyle yansıdı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde geçen çarşamba gecesi iki dershane ile PTT şubesine düzenlenen; el yapımı bombalı, molotof kokteylli saldırı ve benzin dökülerek kundaklama girişimi, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Nusaybin'de geçen çarşamba gecesi eş zamanlı olarak PTT ve 2 dershaneye el bombaları ve molotof kokteylleri ile saldırı düzenlendi ve binalar kundaklanmak istendi. Saldırılar sonrasında dershane ve PTT binalarında hafif hasar oluştu.

Bir dershaneye gerçekleştirilen saldırı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde; önce 3 kişi geliyor ve dershane kapısına benzin dökerek ardından da ellerindeki çakmakla tutuşturuyor.

Saldırganlardan biri ise dökülen benzinin üzerinden geçerken kayarak düşüyor. Saldırganlar benzini ateşe verdikten sonra kaçarken çıkan yangına, çevrede bulunan bir kadın elindeki bidonla su dökerek müdahale etmeye çalışıyor.

Polis, güvenlik kameraları tarafından görüntülen 3 saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title