Haberler

Adıyaman'da Dershane Öğrencisi Yaşam Savaşını Kaybetti

Adıyaman'da, özel bir dershanenin terasından atlayarak intihar ettiği iddia edilen öğrenci, yaşam savaşı verdiği hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 12. sınıf öğrencisi Ahmet K. (16), Gölbaşı Caddesi Mimar Sinan Parkı yakınlarındaki bir dershanenin 6. katının teras bölümüne çıktı. Terasta bulunan demir korkuluklarının üzerinden aşağı düşen öğrenci, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Ahmet K., yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Dershane öğrencisi Ahmet K.'nin sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta 14 Şubat Sevgililer Günü'nde paylaştığı, "Yaşamda iki olgu asla terk etmez insanı. Biri kalbimizin en vefalı sevgilisi ana, biri vefasız sevgilinin kalpte açtığı yara. Önemseyenlere kutlu olsun ama 14 Şubat'ı Sevgililer Günü'nü geçin. Gönlünüze eş seçerken kimliğine anne kokusu sinmiş temiz elleri seçin ki, takvimleriniz hep 14 Şubat'ı gösterebilsin. ve şu kısacık yaşam sevmeye de sevilmeye de değsin" şeklinde yazdığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı. Dershane öğrencisi Ahmet K.'nin intihar ettiği iddia edilirken, polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title