Haberler

Ders Zili Kantinciler İçin Çalacak!

Güncelleme:

Gebze Belediyesi, 'temiz gıda için belediye esnaf el ele' sloganıyla ilçede vatandaşlara hizmet veren esnafa yönelik eğitim gerçekleştiriyor

Gebze Belediyesi'nin en önemli sosyal projelerin başında gelen ve 'temiz gıda için belediye esnaf el ele' sloganıyla ilçede vatandaşlara hizmet veren esnafa yönelik eğitim gerçekleştirilen Gıda Güvenliği Okulu'nda eğitimler başlıyor.

Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve farklı esnaf guruplarında vatandaşlara gıda satışında bulunan işyeri sahiplerinin yanı sıra çalışanlara gıda hijyenin anlatıldığı eğitimlerde okul kantinleri ele alınacak. İlçe genelinde bulunan okullarda faaliyet gösteren kantin işletmecileri ve personellerine 'Kantinlerde Gıda Satışının Kuralları ve Hijyen Uygulamaları' konusunda eğitim verilecek. 5 Ekim Çarşamba günü saat 16.00'da başlayıp 17.30'da sona erecek eğitim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title