Haberler

Derince Yenikent 3. Lige Yükseldi

Yalova’da oynanan Bayanlar Bölgesel Ligi Final Grubu müsabakalarının ardından Kocaeli ekibi Yenikent Spor Kulübü, Voleybol Bayanlar 3. Ligi’ne yükseldi.

Yalova'da oynanan Bayanlar Bölgesel Ligi Final Grubu müsabakalarının ardından Kocaeli ekibi Yenikent Spor Kulübü, Voleybol Bayanlar 3. Ligi'ne yükseldi.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarda İstanbul Voleybol Okulları, İstanbul Alp Spor, Kocaeli 23 Nisan İÖO ve Kocaeli Derince Yenikent Spor Kulübü mücadele etti.

Adını 3. lige yazdıran Kocaeli Derince Yenikent Spor Kulübü, ilk gün müsabakalarında Kocaeli 23 Nisan İÖO 3-0, ikinci gün İstanbul Voleybol Okulları takımını ise 3-0 mağlup etmeyi başardı. Son gün müsabakalarında ise İstanbul Alp Spor ile kozlarını paylaşan Derince ekibi rakibini 25-18, 25-16 ve 25-7'lik üç set sonunda maçı 3-0 kazandı ve namağlup unvanla 3. lige yükselme başarısı gösterdi. Kocaeli Derince Yenikent Spor Kulübü'ne şampiyonluk kupasını ise Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan verdi. Turnuvanın en değerli oyuncusu ise Yenikent Spor Kulübü'nden Gülen Gül seçilirken ödülünü Voleybol Yalova Temsilcisi Ali Ergin'in elinden aldı. 3 gün süren müsabakaların ardından İstanbul Alp Spor ikinci, Kocaeli 23 Nisan İÖO üçüncü oldu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenikent İstanbul Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title