Haberler

Derince'de Ticari Gelişim Projesi Konferansı Düzenlendi

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Ticari Gelişim Projesi Konferansı düzenlendi.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Ticari Gelişim Projesi Konferansı düzenlendi. Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından Derince Belediye Meclisi Salonu'nda tertiplenen konferansın açılışında konuşan Kaymakamı Mesut Yıldırım, esnafın sorunlarının farkında olduklarını belirterek, "Belki bu sorunları toplantıdan sonra daha iyi anlayacağız. Kocaeli Ticaret Odasının esnafımıza bakışı, faaliyetleri bizleri onurlandırıyor. Çalışmalar kapsamında sadece Derince esnafına yönelik arayış içinde olmaları bile bizi fazlasıyla memnun etti. Sorunları çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Haydar Bulut da bu toplantının ilçede yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eksiklerimizi burada beraber tartışmak, fikir alışverişi yapmak önemli." dedi.KOTO Başkanı Murat Özdağ da esnafların ve iş adamlarının görüşlerine önem verdiklerini belirterek, "Sizlerden en iyi bilgiyi alıp yerel yönetimlere ve merkezi yönetime aktarmak için buradayız. Sizlerin istekleri, beklentileri, arzuları, sıkıntıları üzerine konuşacağız. Sıkıntıları yöneticilere aktaracağız. Ülke ekonomisine çok ciddi katkı sağlayan Derince'nin bizim için kıymetli olduğunu tekrarlamak isterim. Derincemiz limanı ve ticari faaliyetleriyle önemli noktada." diye konuştu.Daha sonra Derince'de ticareti canlandırmak amacıyla yürütülmesi gereken çalışmalarla ilgili sunumlar yapıldı.Konferansı Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın, iş adamları ve vatandaşlar izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title