Haberler

Derince'de Kentsel Dönüşüm Toplantısı

Derince ilçesinde kentsel dönüşüm toplantısı düzenlendi.

Derince ilçesinde kentsel dönüşüm toplantısı düzenlendi.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ndeki toplantıda konuşan Belediye Başkanı Haydar Bulut, Deniz ve Dumlupınar mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi.

Bulut, vatandaşların mağdur olmasına yol açacak hiç bir çalışmaya müsaade etmeyeceklerini vurgulayarak, "Siz mağdur olacaksanız, o projenin altına imza atmam" dedi.

"Kim ne derse desin, dışarıda konuşulan her şey fasa fisodur" diyen Bulut, şöyle konuştu:

"Size rağmen hiçbir şeyi onaylamayacağım. Sizin dediğinize 'evet' diyeceğim. Biz bu projeyi, deprem bölgesinde olduğumuz için yapacağız. Amacımız, yeni evlerin daha güvenli, yeşil alanı olan ve ticari hayatı daha hızlı olan bir kent kurmaktır. Kentsel dönüşüm alanında, limana bir santim bile yer verilmeyecek. Sizlerin mağdur olmamanız için elimden geleni yapacağım. Müstakillerin karşılığı ne ise onu vereceğiz. Bir vatandaşımız bile, kendi isteği dışında buradan giderse bu projeyi yapmayacağız.. Herkese kendi mahallesinde daire verilecek." - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Zübeyde Hanım Haydar Bulut Dumlupınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title