Haberler

Derince Belediyespor'da Play-off Hedefi

Derince Belediyespor Teknik Direktörü Alemdaroğlu: "Ligin en genç ve en iyi takımlarından biriyiz.

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Alemdaroğlu, "Ligin en genç ve en iyi takımlarından biriyiz. İnşallah play-off grubuna kalacağız" dedi.

Alemdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Marmara Üniversitesispor'un maça çıkmadığını belirterek, kendilerinin futbolcu isimlerini hakeme verdiklerini söyledi.

Durumun hakem, gözlemci ve temsilciye bildirildiğini ifade eden Alemdaroğlu, "Bizim futbolcularımız sahaya çıktı ve bir süre bekledi. Marmara Üniversitesispor sahaya çıkmadığı için maç oynanmadı" diye konuştu.

Alemdaroğlu, 3 puanın federasyon tarafından daha sonra hanelerine ekleneceğini dile getirerek, bu maçı unutup ligin son maçı olan Adana İdmanyurduspor karşılaşmasını düşünmeye başladıklarını kaydetti.

"Onların 21, bizim 22 puanımız var, bize beraberlik yetiyor" diyen Alemdaroğlu, "Bizim için asıl önemli olan Adana İdmanyurduspor maçı. Bütün hazırlıklarımızı bu yönde olacak. Ligin en genç ve en iyi takımlarından biriyiz. İnşallah play-off grubuna kalacağız. Bütün hesaplarımız bu yönde sürüyor" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Spor

Derince Belediyespor Marmara Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title